Kolkov Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 wadżajny co tu taka cisza nie pasi coś?
Kolkov Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 malenki :laghing2: chcesz żeby Twoja dziewczyna miała chłopaka bez zęba :?:
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 malenki :laghing2: chcesz żeby Twoja dziewczyna miała chłopaka bez zęba :?: te zęby złapią twoją pięść w locie [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 20:42_________________________________________________ wadżajny co tu taka cisza mały plagiacik nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja
PARAF Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 malenki :laghing2: chcesz żeby Twoja dziewczyna miała chłopaka bez zęba :?: te zęby złapią twoją pięść w locie [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 20:42_________________________________________________ wadżajny co tu taka cisza mały plagiacik nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja Bubuś, Bobek czy jakoś tam, Ty lepiej sprawdź czy masz aktualną legitymację szkolną - wtedy będziesz mógł taniej autobusami jeździc po mieście...
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ostatnio bylem za forum ZTM i widzialem ze nowy uzytkownik jaki sie zarejestrowal to PARAF Chcesz o tym porozmawiac :gwizdanie:
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 w pracy jestes? ja browarka wale, mialem rowerkiem pojezdzic ale jakos nie mam weny
Kolkov Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 ja w pracy ale słodko się opier... i oglądam meczyk
PARAF Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ostatnio bylem za forum ZTM i widzialem ze nowy uzytkownik jaki sie zarejestrowal to PARAF Naawet nie wiedziałem, że jest takie forum - dzięki za info BTW: jaki masz tam status? VIP? Chcesz o tym porozmawiac :gwizdanie: za cienki jesteś na rozmowę ze mną
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja bylem dzisiaj karetka na weselu znajomego z pracy. podjechalem pod samo wejscie i wlaczylem wszystko co wydaje dzwieki, mina ludzi bezcenna :kox:
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 BTW: jaki masz tam status? VIP? naughty Mod :gwizdanie: za cienki jesteś na rozmowę ze mną kox cienki byl ale jaki zwrotny i penetrujacy, jakie to slodkie ze pamietasz
mech15 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja bylem dzisiaj karetka na weselu znajomego z pracy. podjechalem pod samo wejscie i wlaczylem wszystko co wydaje dzwieki, mina ludzi bezcenna :kox: musiałem teraz zabrać głos, Buba dowaliłeś koksu na tym weselu :polew:
Buba Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 zastanawiam sie tylko ile bylo decybeli w srodku
PARAF Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 BTW: jaki masz tam status? VIP? naughty Mod :gwizdanie: za cienki jesteś na rozmowę ze mną kox cienki byl ale jaki zwrotny i penetrujacy, jakie to slodkie ze pamietasz k*rwa, naprawdę nie pamiętam po pijaku cię brałem? tylko nie mów mojej żonie, bo tez będzie chciała... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi