Buba Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wtedy to by się działo Ale masz rację , już mi ten Krzyż , a może problem z nim zbrzydł a ja mam na nich wyjebane, jak jade kareta to staram sie tamtedy jak mam mozliwosc i tak zeby babcie przestawic z miejsca a jak za wolno sie ruszaja to im przez megafon nuce gdzie jest krzyz
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 czekaj Gregor zadzwonię do Ciebie to obrobimy pupę Poźkowi
Kolkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 a ja mam na nich wyjebane, jak jade kareta to staram sie tamtedy jak mam mozliwosc i tak zeby babcie przestawic z miejsca a jak za wolno sie ruszaja to im przez megafon nuce gdzie jest krzyz :polew: czekaj Gregor zadzwonię do Ciebie to obrobimy pupę Poźkowi czekam
PIXI Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kolkov , popieram aż nie chce się gadać Buba , ty im nie nuć bo wezmą karetkę za mobilny kościół
Buba Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kolkov , popieram aż nie chce się gadać Buba , ty im nie nuć bo wezmą karetkę za mobilny kościół ton mojego glosu i ich miny swiadcza ze jakbym sie zatrzymal to zostalbym zlinczowany...
PIXI Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kolkov , popieram aż nie chce się gadać Buba , ty im nie nuć bo wezmą karetkę za mobilny kościół ton mojego glosu i ich miny swiadcza ze jakbym sie zatrzymal to zostalbym zlinczowany... Dobrze że masz nowy sprzęt , a może ukrzyżowany ......
kokos Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1670459,0,,obroncy_krzyza_apeluja__o_dialog_i_stawiaja_warunki,wiadomosc.html już mnie zaczynają wkur.wiać ci obrońcy krzyża, j**ane nieroby dopiero twardy jestes
huggy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 W sumie ja też mam ich dość ale ten przykład dowodzi tego że to kraj bezprawia, a pod osłoną kościoła można wszystko Najgorsze że każdy z nas beceluje na tych "pojebów"(fanatyków), a kasa zamiast iść na sensowne sprawy idzie na nich. pzr
Korzeń Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pochwa Lony nie ma, może ktoś inny?
AndyN Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jazda, można się wyżyć teraz :!: Nie będzie się mógł odszczekiwać
wit.s Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ..ależ dziś miałem sen.. Śmiała się z Ciebie cycata czarownica na miotle i w warkoczykach?
Reggi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ..ależ dziś miałem sen.. Śmiała się z Ciebie cycata czarownica na miotle i w warkoczykach? Blisko śniła mi się cycata ( dłoń nie ogarnia ), brunetka o pięknych długich włosach, fajnym tyłku i idealnym wcięciu w talii :kox: :kox: W dodatku to koleżanka mojej żony
Kolkov Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ..ależ dziś miałem sen.. Śmiała się z Ciebie cycata czarownica na miotle i w warkoczykach? Blisko śniła mi się cycata ( dłoń nie ogarnia ), brunetka o pięknych długich włosach, fajnym tyłku i idealnym wcięciu w talii :kox: :kox: W dodatku to koleżanka mojej żony i tylko się śniła, czy coś robiła w tym śnie :?: nie ubrudziłeś pidżamki :?:
Rekomendowane odpowiedzi