Opublikowano 17 Września 201015 l obwisłe cycki :sick3: Naturalne tej wielkości nigdy nie będą stały Siema
Opublikowano 17 Września 201015 l a to sory, nie skojarzyłem tych ostatnich 200 metrów na pełnej kur.wie
Opublikowano 17 Września 201015 l obwisłe cycki :sick3: Naturalne tej wielkości nigdy nie będą stały do mnie duże cycki nie przemawiają , wole jedrne "garściaki"
Opublikowano 17 Września 201015 l Moskal co z parówą???? dzis wieczorem odstwie do ciebie na podwórko
Opublikowano 17 Września 201015 l Moskal co z parówą???? dzis wieczorem odstwie do ciebie na podwórko a jutro polowy gratow nie bedzie bo musti na allegro wystawi
Opublikowano 17 Września 201015 l Moskal co z parówą???? dzis wieczorem odstwie do ciebie na podwórko a jutro polowy gratow nie bedzie bo musti na allegro wystawi to bym mu łeb upierdolił przy samej dópie
Opublikowano 17 Września 201015 l a jutro polowy gratow nie bedzie bo musti na allegro wystawi szkoda że do mnie nic nie pasuje
Opublikowano 17 Września 201015 l a jutro polowy gratow nie bedzie bo musti na allegro wystawi szkoda że do mnie nic nie pasuje ale zawsze mozemy sie dogadac
Opublikowano 17 Września 201015 l ale zawsze mozemy sie dogadac :naughty wpadaj karetkowozem to sie dogadamy stoi już parówka na lawetce i dokańcza swój końcowy żywioł
Opublikowano 17 Września 201015 l Autor stoi już parówka na lawetce i dokańcza swój końcowy żywioł ja jutro rozkładam jej garaż, odejdzie w godnych warunkach...