huggy Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Siema Pany zupełnie nie znam się na elektryce, ma ktoś pomysł jak z modułu DRL uzyskać na wyjściu stałe napięcie 16V? Obecnie jest tak jak w instalacji czyli 12-13,3V pzr
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Siemanko Czerwonka fajna, podoba mi się strasznie, a jeszcze jak wywalisz chromy i zmienisz fele to będzie bajk-a
Kamyk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ale nuda na forum a co się dziwisz - ludzie załamani jakie kichowate felgi można mieć ....
Buba Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ale nuda na forum co ty gadasz, ja wlasnie wrocilem z roboty, pije i ide eSe rozbierac, rano male zakupy u Toma i zaczynamy zabawe
Flyer Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dobra niech mi teraz ktoś powie gdzie najlepiej kupić i wymienić przednią szybę.. Jaan Właśnie tam chce się wybrać, zastanawiałem się tylko, czy ktoś nie ma jakichś rabatów/znajomych gdzieś ;] mi ladnie zrobili na Grzybowskiej, Poziek tez tam chyba robil... 500-600PLN z wymiana, szyba Piklington.
bajk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 mi ladnie zrobili na Grzybowskiej, Poziek tez tam chyba robil... 500-600PLN z wymiana, szyba Piklington. http://www.maxglass.pl/kontakt.html ?
bajk Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dzwoniłem przed chwilą - 650 szyba z montażem.
poziek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Bajk tak swoja droga miałeś kupić męskie auto Evo i byłoby git... Potem słyszałem, że chcesz kupić giejowóz giejbaru...masakra Ale tym czerwonym a'la zużyta podpaska dziewicy rozbiłeś bank...
Flyer Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Dzwoniłem przed chwilą - 650 szyba z montażem. jesli w cenie masz tez nowa uszczelke, to spoko. ja to robilem 1,5 r temu, 600 z uszczelka placilem... Bajk tak swoja droga miałeś kupić męskie auto Evo i byłoby git... Potem słyszałem, że chcesz kupić giejowóz giejbaru...masakra Ale tym czerwonym a'la zużyta podpaska dziewicy rozbiłeś bank... jeszcze przyjdzie czas na EVO
Reggi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Bajk tak swoja droga miałeś kupić męskie auto Evo i byłoby git... Potem słyszałem, że chcesz kupić giejowóz giejbaru...masakra Ale tym czerwonym a'la zużyta podpaska dziewicy rozbiłeś bank... jeszcze przyjdzie czas na EVO :naughty Bajk wie, że kryzys wieku średniego dopadnie go o właściwym czasie
lukaszr Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Bajk wie, że kryzys wieku średniego dopadnie go o właściwym czasie To nie kryzys wieku średniego tylko kompleks małej, miękkiej pytki :kox:
Reggi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Bajk wie, że kryzys wieku średniego dopadnie go o właściwym czasie To nie kryzys wieku średniego tylko kompleks małej, miękkiej pytki :kox: Czyli Twój avatar zapowiada nadchodzące zmiękczenie pyrda ?
lukaszr Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czyli Twój avatar zapowiada nadchodzące zmiękczenie pyrda ? Nie, nie miałem po prostu nic innego pod ręką więc wstawiłem takie coś :naughty:
Reggi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czyli Twój avatar zapowiada nadchodzące zmiękczenie pyrda ? Nie, nie miałem po prostu nic innego pod ręką więc wstawiłem takie coś :naughty: zawsze możesz zmienić
Rekomendowane odpowiedzi