poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Laska powinna schowac się pod kołdrę ze wstydu i nakryc pięcioma poduszkami, a nie udzielac wywiadu w TV myślisz, że $ nie dostała za występy przed kamerą ? :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Nie wiem jakie $ musiała dostać żeby pokazać jak 15 gości jej paluchy w pi... pcha.
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Laska powinna schowac się pod kołdrę ze wstydu i nakryc pięcioma poduszkami, a nie udzielac wywiadu w TV myślisz, że $ nie dostała za występy przed kamerą ? :gwizdanie: Tu mnie zastanawia kwestia ile dostała i czy zastanowiła się nad kwestią całkowitego zeszmacenia w oczach "męża" rodziców, sąsiadów i pani z warzywniaka ...ale przecież jak komuś zwisa to czy jej brochę odwiedzi 4 czy 44 palce w ciągu wieczoru to kwestia poruszana wyżej jest małym pryszczem na lewym pułdupku Nie wiem jakie $ musiała dostać żeby pokazać jak 15 gości jej paluchy w pi... pcha. Patrząc na to ile zarabia za taniec to stawka za wyjawienie sekretów życiowych nie musi byc wcale porażająca
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 "... jak była enigma to (...) teraz jak jest nokaut to jest niebo a ziemia ..." Aż boję się pomyśleć, co było w enigmie
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ragguś a nie zastanawia cie to, że film jest ogólnodostępny a laska mówi, że może zostawi męża, a może nie I wyciąga wszystkie brudy na jaw ? I że niby mąż nie wie, że ona tańczy
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 I że niby mąż nie wie, że ona tańczy Robi inwentaryzację w nocy :polew:
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 "... jak była enigma to (...) teraz jak jest nokaut to jest niebo a ziemia ..." Aż boję się pomyśleć, co było w enigmie motyw z bitą śmietaną byłby lajtowy :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ragguś a nie zastanawia cie to, że film jest ogólnodostępny a laska mówi, że może zostawi męża, a może nie I wyciąga wszystkie brudy na jaw ? I że niby mąż nie wie, że ona tańczy To jest nierealne żeby chłop nie wiedział, że jego lejdi wali z gołym bobrem po całym klubie Korwa...w tych czasach pójdziesz do Tesko i będziesz wybierał durexy pół sekundy i przyczai Cię pół znajomych z liceum :polew: I że niby mąż nie wie, że ona tańczy Robi inwentaryzację w nocy :polew: Ta..liczą jej włosy łonowe
ono Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Myślicie ze maja tam HaBeO i Jutuba ?
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 I że niby mąż nie wie, że ona tańczy Robi inwentaryzację w nocy :polew: a mąż też chce do takiej pracy :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: na bank znaleźliby się tacy amatorzy co by i jemu bitą śmietanę wylizali z rowa :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox:
mcm Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Poziek, twój kolega http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167119.msg1925382;topicseen#new
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Myślicie ze maja tam HaBeO i Jutuba ? Ta..oni jeszcze ciągną neta z modemu i płacą 6 blach na godzinę
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Myślicie ze maja tam HaBeO i Jutuba ? proboszcz ma...wiesz co to znaczy :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 na bank znaleźliby się tacy amatorzy co by i jemu bitą śmietanę wylizali z rowa :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: Ci w skórach co" jeżdżą na moto" ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 na bank znaleźliby się tacy amatorzy co by i jemu bitą śmietanę wylizali z rowa :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: Ci w skórach co" jeżdżą na moto" ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Korzeń...śpisz ?
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Korzeń...śpisz ? Zbiera siły siły..jeszcze dzień i nokaut :decayed: :polew:
ono Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Karwa i takie dziecko za pare lat w szkole zobaczy mamusie na iPhone kolegi , to dopoero kox.
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 zobaczcie ilu gościu nagrywało te tańce telefonami...
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no film zacny. ja tam jestem z malej wsi (jako jedyny sie "wyrwalem") i mnie uwazaja za niewiadomo kogo ... takie jest pojecie o ludziach ktorzy chca. chlopaki z mojego roku z ktorymi de facto prawie nie mam kontaktu - przesiaduja na przystanku ja te patalachy i nie wiedza co ze soba zrobic. ze niby na wsi pracy nie mozna znalezc. jak ktos chce to znajdzie. moim zdaniem reportaz fajnie zrobiony i generalnie pokazujacy prawdziwe oblicze mlodziezy o ktorym wszyscy wiedza ale jakos boja sie czy wstydza mowic film
Rekomendowane odpowiedzi