mgtan Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 oj Jarek szaleje, jak mu wygodnie ta gada
m@riucha Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 w mojej komisji Hanka dostała 658 głosów (czyli ok 68%) , bielecki 146 na 957 ogółu
Zygzak27 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Audimaniacy, nie mam 50 postów więc nie mogę chyba ogłoszenia zamieścić, że mojego Avanta chcę w dobre ręce przekazać. Może ktoś szuka przyzwoitego B7? Pozdrawiam. Zygzak~~
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Audimaniacy, nie mam 50 postów więc nie mogę chyba ogłoszenia zamieścić, że mojego Avanta chcę w dobre ręce przekazać. Może ktoś szuka przyzwoitego B7? Pozdrawiam. Zygzak~~ Przyzwoite B7 to za mało [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 17:34_________________________________________________ Kapitanie Bombo - kiedy masz czas na przyjęcie Proboszcza Nosfera :kox: Księcia pod Pruszkowskich wsi :polew:
moro99 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171634.new#new - hilfe
Zygzak27 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Przyzwoite B7 to za mało [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 17:34_________________________________________________ No nawet tyle co nic, ale nie chcę spocików zaśmiecać, więc zaineresowanych proszę o info na priva. A jakby tradycyjne "a dlaczego?", to poprostu prawie nim nie jeździmy (przez prawie dwa lata tylko 15 tys. ) Pozdrawiam. Zygzak~~
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171634.new#new - hilfe A Ty zawsze z problemem...pociupciał byś dobrze, a nie zawracasz sobie głowę jakimiś rozumiesz...samochodami
moro99 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda ze ma burdel w pokoju A to z dedykacja dla Raggusia i Nosferka
poziek Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Kapitanie Bombo - kiedy masz czas na przyjęcie Proboszcza Nosfera :kox: Księcia pod Pruszkowskich wsi :polew: czego kurfa chcesz, zwiędły farfoclu ?
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A to z dedykacja dla Raggusia i Nosferka Do klapsa przystąp
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A to z dedykacja dla Raggusia i Nosferka Do klapsa przystąp Kapitanie Bombo - kiedy masz czas na przyjęcie Proboszcza Nosfera :kox: Księcia pod Pruszkowskich wsi :polew: czego kurfa chcesz, zwiędły farfoclu ? Milcz !! Jadę do Ciebie w odwiedziny - leć do kuchni, piecz ciasto :naughty:
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Kurfa..ale nudy tutaj Człooowiekuu.. Na maksa [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________Czekam aż wrócisz do PL - od razu przyjeżdzam dać Ci liścia za wjebanie mnie na minę :naughty:
poziek Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jadę do Ciebie w odwiedziny spotkasz się z moją suką, nie jadła 3 dni bo kryzys więcna wejściu up***doli ci kawałek łydki jesteś suchy jak admin wiec pewnie też kawałek żebra ogryzie zapraszam :kox:
Nosfer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jadę do Ciebie w odwiedziny spotkasz się z moją suką, nie jadła 3 dni bo kryzys więcna wejściu up***doli ci kawałek łydki jesteś suchy jak admin wiec pewnie też kawałek żebra ogryzie zapraszam :kox: Twój żółw błotny może mi skoczyć Admin to jest suchar na maksa.. Brakuje mu do mnie jakiś 15 kilogramów -- Dobrze mi się powodzi ostatnio :polew: Farfoclu
poziek Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jadę do Ciebie w odwiedziny spotkasz się z moją suką, nie jadła 3 dni bo kryzys więcna wejściu up***doli ci kawałek łydki jesteś suchy jak admin wiec pewnie też kawałek żebra ogryzie zapraszam :kox: Twój żółw błotny może mi skoczyć Admin to jest suchar na maksa.. Brakuje mu do mnie jakiś 15 kilogramów -- Dobrze mi się powodzi ostatnio :polew: Farfoclu Jesteś pantoflem to i żona ci d*pę tuczy, żebyś był jeszcze mniej atrakcyjny dla innych panien
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Kurfa..ale nudy tutaj Człooowiekuu.. Na maksa [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________Czekam aż wrócisz do PL - od razu przyjeżdzam dać Ci liścia za wjebanie mnie na minę :naughty: Co znowu z tym gazem ?
Rekomendowane odpowiedzi