Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie znasz Jarka :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w mojej komisji Hanka dostała 658 głosów (czyli ok 68%) :good:, bielecki 146 na 957 ogółu

Opublikowano
:siema::buhaha::ad:
Opublikowano

:gwizdanie: :kox:

:siema:

Opublikowano

:hi:

Audimaniacy, nie mam 50 postów więc nie mogę chyba ogłoszenia zamieścić, że mojego Avanta chcę w dobre ręce przekazać. Może ktoś szuka przyzwoitego B7?

Pozdrawiam. Zygzak~~

Opublikowano

:hi:

Audimaniacy, nie mam 50 postów więc nie mogę chyba ogłoszenia zamieścić, że mojego Avanta chcę w dobre ręce przekazać. Może ktoś szuka przyzwoitego B7?

Pozdrawiam. Zygzak~~

Przyzwoite B7 to za mało :decayed::naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 17:34_________________________________________________

Kapitanie Bombo - kiedy masz czas na przyjęcie Proboszcza Nosfera :kox: :kox: Księcia pod Pruszkowskich wsi :polew: :polew:

Opublikowano

Przyzwoite B7 to za mało :decayed::naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 17:34_________________________________________________

No nawet tyle co nic, ale nie chcę spocików zaśmiecać, więc zaineresowanych proszę o info na priva. A jakby tradycyjne "a dlaczego?", to poprostu prawie nim nie jeździmy (przez prawie dwa lata tylko 15 tys. :confused4: )

Pozdrawiam. Zygzak~~

Opublikowano

Kapitanie Bombo - kiedy masz czas na przyjęcie Proboszcza Nosfera :kox: :kox: Księcia pod Pruszkowskich wsi :polew: :polew:

czego kurfa chcesz, zwiędły farfoclu ?

Opublikowano

A to z dedykacja dla Raggusia i Nosferka :)

sweet-ass-tuesday-71.jpg

Do klapsa przystąp :lol1:

Opublikowano

A to z dedykacja dla Raggusia i Nosferka :)

sweet-ass-tuesday-71.jpg

Do klapsa przystąp :lol1:

:decayed:

czego kurfa chcesz, zwiędły farfoclu ?

Milcz !! :D:evil:

Jadę do Ciebie w odwiedziny :kox: - leć do kuchni, piecz ciasto :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kurfa..ale nudy tutaj :embarrassed:

Opublikowano

Człooowiekuu.. Na maksa :polew:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________Czekam aż wrócisz do PL - od razu przyjeżdzam dać Ci liścia za wjebanie mnie na minę :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jadę do Ciebie w odwiedziny

spotkasz się z moją suką, nie jadła 3 dni bo kryzys więcna wejściu up***doli ci kawałek łydki

jesteś suchy jak admin wiec pewnie też kawałek żebra ogryzie

zapraszam :kox: :kox:

Opublikowano

spotkasz się z moją suką, nie jadła 3 dni bo kryzys więcna wejściu up***doli ci kawałek łydki

Twój żółw błotny może mi skoczyć :naughty::kox:

Admin to jest suchar na maksa.. Brakuje mu do mnie jakiś 15 kilogramów :polew:

-- Dobrze mi się powodzi ostatnio :decayed::polew: :polew: :polew: Farfoclu :kox:

Opublikowano

Twój żółw błotny może mi skoczyć :naughty::kox:

Admin to jest suchar na maksa.. Brakuje mu do mnie jakiś 15 kilogramów :polew:

-- Dobrze mi się powodzi ostatnio :decayed::polew: :polew: :polew: Farfoclu :kox:

Jesteś pantoflem to i żona ci d*pę tuczy, żebyś był jeszcze mniej atrakcyjny dla innych panien :decayed:

Opublikowano

Człooowiekuu.. Na maksa :polew:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________Czekam aż wrócisz do PL - od razu przyjeżdzam dać Ci liścia za wjebanie mnie na minę :naughty: :naughty:

Co znowu z tym gazem ? :blink: