m@riucha Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 śnieg pada a ja mam letnie kapcie na kołach a zimówki pod warszawą w garażu
moskal Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 śnieg pada a ja mam letnie kapcie na kołach a zimówki pod warszawą w garażu nie martw sie , musti każdą zime objeżdża na letnich 17" :naughty: :naughty:
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja chce quattro pitolisz :polew: po co ci??
kokos Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 dzisiaj zalozylem zimowki i... bialo,pierwsze krecenia juz za mna
kileeer Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 dzisiaj zalozylem zimowki i... bialo,pierwsze krecenia juz za mna A Ja nie mogę, bo jestem niedysponowany :wallbash:
moskal Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 pierwsze krecenia juz za mna gdzie latałeś ???? :naughty: :naughty:
kokos Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 pierwsze krecenia juz za mna gdzie latałeś ???? :naughty: :naughty: troche pod lidlem i troche u mnie na dzielnicy
moskal Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 troche u mnie na dzielnicy to w Pruszkowie są dzielnice ??? :shocked: :shocked:
kokos Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 troche u mnie na dzielnicy to w Pruszkowie są dzielnice ??? :shocked: :shocked: wlasciwie to tylko jedna-ŻBIKÓW i reszta pierdolnika
EnDrIu` Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja chce quattro pitolisz :polew: po co ci?? Ja chce quattro pitolisz :polew: po co ci?? Po to:)
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 na ręcznym tak zrobie:) a ty nie pitol tylko dawaj pod SGGW na parking poślizgamy sie :tongue4:
m@riucha Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 na ręcznym tak zrobie:) a ty nie pitol tylko dawaj pod SGGW na parking poślizgamy sie :tongue4: na końcu KEN-u jest nieoddana jezdnia dwupasmowa o dł prawie 700m, nieodśnieżona szkoda że już bo bym poślizgał się na letnich
kileeer Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 na ręcznym tak zrobie:) a ty nie pitol tylko dawaj pod SGGW na parking poślizgamy sie :tongue4: na końcu KEN-u jest nieoddana jezdnia dwupasmowa o dł prawie 700m, nieodśnieżona szkoda że już bo bym poślizgał się na letnich na letnich nie ma jazdy. Q musi mieć z czego ciągnąć, dopiero masz frajdę z jazdy jak możesz kontrolować to co chcesz zrobić a nie obracać sie jak w cyrku.
Buba Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 SNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja dzisiaj tez polatalem troche bokiem... karetka... Poziu are you ready for janki?? moze w tym roku wiecej ludzi przyjedzie A4 bo mi tak glupio bylo samemu a wszyscy EVO [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 23:03_________________________________________________dzisiaj drugi raz tankowalem ese i spalanie 12.5l :>
kileeer Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 SNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja dzisiaj tez polatalem troche bokiem... karetka... Poziu are you ready for janki?? moze w tym roku wiecej ludzi przyjedzie A4 bo mi tak glupio bylo samemu a wszyscy EVO [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 23:03_________________________________________________dzisiaj drugi raz tankowalem ese i spalanie 12.5l :> spalanie jak u mnie w klekocie przy bawieniu sie.
Buba Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ale ja nie mowie ze sie bawilem eSa. Normalna jazda do pracy. karetke mam do zabawy
Rekomendowane odpowiedzi