lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tu macie instruktarz na Janki jak znalazł Jakoś tak nie wyraźnie mówią i nie wszystko rozumiem
MRoger Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tu macie instruktarz na Janki jak znalazł Jakoś tak nie wyraźnie mówią i nie wszystko rozumiem wrzuć napisy do tłumacza
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tu macie instruktarz na Janki jak znalazł no wypisz wymaluj moskal i jego esa :kox: :kox:
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 moskal... mowiles o tym filmiku? nieee ,az tak to nie , ale wczoraj pocałowałem sie z Toyotą Avensis , zabrakło 1cm zebysmy sie nie dotknęli :kox:
HeresR32 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 moskal... mowiles o tym filmiku? :gwizdanie: :gwizdanie: troche trzeba bedzie zostawic kapusty u blacharza [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 13:25_________________________________________________ moskal... mowiles o tym filmiku? nieee ,az tak to nie , ale wczoraj pocałowałem sie z Toyotą Avensis , zabrakło 1cm zebysmy sie nie dotknęli :kox: Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien?
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox:
hornet Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: No j**any znowu popsuł :polew: :polew:
Kamyk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: No j**any znowu popsuł :polew: :polew: w drewnianym kościele cegła by na machę spadła, jak nic
PIXI Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Siema Dziwi mnie jeszcze ze PIXI sie nie chwali wynikiem. Myslalem ze od wczoraj to tutaj jakas goraca dyskusja a tu pupa siema tak w ogóle Zakręciłem się Tam to wiem ale ze tutaj zadnego wpisu nie bylo daj mu ochlonac Michał żebyś wiedział i tak nie jedzie Yebaaaany :wallbash: .... :polew:
HeresR32 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: to nie dostaliscie po choince na ugode?
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: to nie dostaliscie po choince na ugode? ale nie było zadnych pretensji , podniesiona dłoń w geście przeprosin z obydwu stron i temat zamknięty
HeresR32 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie wy tak jezdzicie tymi eskami ze macie takie przygody, czy to tylko zly dzien? ale z avansisem to wczoraj w jankach na parkingu , ja ciąłem bokiem i on z naprzeciwka tylko sie nie widzieliśmy bo na środku jest stoisko z choinkami :kox: :kox: to nie dostaliscie po choince na ugode? ale nie było zadnych pretensji , podniesiona dłoń w geście przeprosin z obydwu stron i temat zamknięty czyli rozeszlo sie po kosciach ale autka szkoda chyba ze juz jest poobijany z karzdej strony
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 czyli rozeszlo sie po kosciach ale autka szkoda chyba ze juz jest poobijany z karzdej strony przeciez pisałem ze gdyby był jeszcze 1-2cm miejsca to byśmy sie nie dotknęli , dosłownie 1cm , śladu na aucie nie ma
HeresR32 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 czyli rozeszlo sie po kosciach ale autka szkoda chyba ze juz jest poobijany z karzdej strony przeciez pisałem ze gdyby był jeszcze 1-2cm miejsca to byśmy sie nie dotknęli , dosłownie 1cm , śladu na aucie nie ma e to pierd....
Sqizzy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 podniesiona dłoń w geście przeprosin z obydwu stron z wyprostowanym środkowym palcem :>
poziek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Niezwykle się cieszę, że kolejną już Wigilię Klubową spędziłem ze śmietanką intelektualną klubu Może to i dobrze, że nie było z nami Bobra choć liczyłem, że połamiemy się...opłatkiem Bardzo mi było miło i jeszcze raz Wesołych Świąt Cyce a no i żeby admin w tym tygodniu w końcu sobie wybzykał PS. Jeżeli nazywacie mnie wieśniakiem i protakiem to ja się bardzo cieszę... szkoda, że nie widzieliście Kaliego dzisiaj w Bierhalle i w Mono :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 szkoda, że nie widzieliście Kaliego dzisiaj w Bierhalle i w Mono :kox: :kox: :kox: buhahahhahahah , czyli zachowywał sie "jak zwykle" ???? :kox: :kox:
poziek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 szkoda, że nie widzieliście Kaliego dzisiaj w Bierhalle i w Mono :kox: :kox: :kox: buhahahhahahah , czyli zachowywał sie "jak zwykle" ???? :kox: :kox: trzymał swój zwyczajny, żenujący poziom
Rekomendowane odpowiedzi