Flyer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Fly to ile latek ma twoja siostrzyczka? :gwizdanie: Sporo mniej niz Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Sporo mniej niz Ty to akurat tyle ile trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jesli lubisz 11-latki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między życiem i śmiercią, powiedziałem: - Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń, które trzymają mnie przy życiu. A ona wstała, wyłączyła telewizor i komputer, a piwo wylała do zlewu... Głupia baba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jesli lubisz 11-latki o kurfa :doh1: tego nie przewidziałem aż taki pojeb@ny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 :polew: A tak na marginesie Oniak jakiś Twój ziomek z Mustangowy parkuje w mojej okolicy Kolorek taki coś prawie jak Twój zielony i cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między życiem i śmiercią, powiedziałem: - Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń, które trzymają mnie przy życiu. A ona wstała, wyłączyła telewizor i komputer, a piwo wylała do zlewu... Głupia baba ... :polew: :polew: :polew: no to Cię odłączyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :bry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :thumbdown: Będzie z tego potomek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :thumbdown: Będzie z tego potomek?? Nie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :thumbdown: Będzie z tego potomek?? Nie ;( next time with blue pill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :thumbdown: zaruchasz się na śmierć :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 :thumbdown: Trafiło się? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi