moskal Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 stan kawalerski to nie wyznacznik dziabania...... lepiej już się nie pogrążaj wolę być kawalerem i bzykać niż takim mężusiem jak Ty i narzekać, że Cie baba zajeżdża :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hornecik, niestety pudło, jestem zwolennikiem młodych, mokrych, wygolonych ci..ek :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hornecik, niestety pudło, jestem zwolennikiem młodych, mokrych, wygolonych ci..ek :naughty: :naughty: :naughty: Podziel się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hornecik, niestety pudło, jestem zwolennikiem młodych, mokrych, wygolonych ci..ek :naughty: :naughty: :naughty: Podziel się Myślałem, że masz dość :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hornecik, niestety pudło, jestem zwolennikiem młodych, mokrych, wygolonych ci..ek :naughty: :naughty: :naughty: Podziel się Myślałem, że masz dość :mysli: To plotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hornecik, niestety pudło, jestem zwolennikiem młodych, mokrych, wygolonych ci..ek :naughty: :naughty: :naughty: Podziel się Myślałem, że masz dość :mysli: To plotki i pomówienia Faktycznie tyle nie palisz? Pamiętam Makaron zakładał klub nie palących. Ciekawe jak chłopakom idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To plotki Tak myślałem, plotka jest wszechobecna :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 hornecik, niestety pudło, jestem zwolennikiem młodych, mokrych, wygolonych ci..ek :naughty: :naughty: :naughty: Podziel się Myślałem, że masz dość :mysli: To plotki i pomówienia Faktycznie tyle nie palisz? Pamiętam Makaron zakładał klub nie palących. Ciekawe jak chłopakom idzie wątek o rzucaniu ja zakładałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A gdzie ten wątek? też bym rzucił jaranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A gdzie ten wątek? też bym rzucił jaranie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=42040.0;highlight=og%F3lno+klubowe+rzucanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach tak to się dzieję z PÓŁmężusiami :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach tak to się dzieję z PÓŁmężusiami :kox: :kox: Jak się chajtniesz to zrobimy zrzutę na pomnik kawalera :polew: :polew: Damy nazwę PEWEX :polew: http://www.youtube.com/watch?v=amFLt3TFnWg&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach tak to się dzieję z PÓŁmężusiami :kox: :kox: Jesteś już tak nudny w tych tekstach, że aż zaczynam się szczerze dziwić, że od roku nie możesz nic nowego wymyślić.. :doh1: Jak się chajtniesz to zrobimy zrzutę na pomnik kawalera :polew: :polew: On ostatnio o niczym innym nie gada jak o małżeństwie, mężach, żonach.. Zaciął się najnormalniej - coś idzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaciął się najnormalniej - coś idzie.. Zatrzymał się poziomie intelektualnym kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaciął się najnormalniej - coś idzie.. Zatrzymał się poziomie intelektualnym kiwi :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach U mnie niedługo stukną 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach U mnie niedługo stukną 2 lata. ooo to już sporo. Pamiętam jeszcze jak u oniaka paliłeś .... f*ck ale ten zapierdziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Już nie jaram 7 miechów Papierosy śnią mi się po nocach U mnie niedługo stukną 2 lata. Wcześniej miałem złe podejście, uważałem, że skoro nie palę już np. 6 miesięcy to jednego mogę wciągnąć :gwizdanie: .. potem przy piwie, przy wódzie.. etc.. Teraz nic mnie nie zmusi A jeśli zapalę to chyba się poddam i będę kopcił, aż zajaram się na śmierć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi