moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskal - jako prezent na urodziny zdjąłem Ci kropka :polew: - żeby się z Ciebie koledzy nie śmiali :kox: dzieki ale ja lubie mieć kropka wiec prezent nietrafiony oddawaj go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskal - jako prezent na urodziny zdjąłem Ci kropka :polew: - żeby się z Ciebie koledzy nie śmiali :kox: A da radę, żeby na moje urodziny Tobie jebnąć kropka ? :kox: :kox: Da radę, już ja się o to zatroszczę :polew: :polew: :polew: :polew: Ty to tam sobie możesz w swoim notesiku kropkować, rysować, kreślić co Ci się tylko podoba :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskal - jako prezent na urodziny zdjąłem Ci kropka :polew: - żeby się z Ciebie koledzy nie śmiali :kox: A da radę, żeby na moje urodziny Tobie jebnąć kropka ? :kox: :kox: Da radę, już ja się o to zatroszczę :polew: :polew: :polew: :polew: Ty to tam sobie możesz w swoim notesiku kropkować, rysować, kreślić co Ci się tylko podoba :polew: watch me 1 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskal - jako prezent na urodziny zdjąłem Ci kropka :polew: - żeby się z Ciebie koledzy nie śmiali :kox: A da radę, żeby na moje urodziny Tobie jebnąć kropka ? :kox: :kox: Da radę, już ja się o to zatroszczę :polew: :polew: :polew: :polew: Ty to tam sobie możesz w swoim notesiku kropkować, rysować, kreślić co Ci się tylko podoba :polew: watch me 1 stycznia Pamiętaj zrobić skan i wkleić na forum :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 ale ja nie wjechałem w Kolkova linkę wciągnęło pod koło i ściągnęła zderzak w dół. czysty przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskal - jako prezent na urodziny zdjąłem Ci kropka :polew: - żeby się z Ciebie koledzy nie śmiali :kox: A da radę, żeby na moje urodziny Tobie jebnąć kropka ? :kox: :kox: Da radę, już ja się o to zatroszczę Nosfer ty zrob mu prezent i sam se tego kropka jebnij Moskal 100 lat w trzezwosci Torunski pierniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 ale ja nie wjechałem w Kolkova linkę wciągnęło pod koło i ściągnęła zderzak w dół. czysty przypadek wiem wiem , ale ten z tyłu powinien dbać o to żeby linka była naciągnięta cały czas nie martw sie , ja kiedyś jechałem na lince za moja przyszłą szwagierką , ona chciała zredukować bieg i jej zgasł samochód - stanęła w miejscu , mozesz wiedzieć co sie stało :kox: Moskal 100 lat w trzezwosci Torunski pierniku oooo za trzeźwośc to ja dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 myslalem ze Cie bardziej ruszy Torunski piernik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 oooo za trzeźwośc to ja dziekuje A za taką piwnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Torunski piernik :gwizdanie: to nie rusza - słysze od urodzenia oooo za trzeźwośc to ja dziekuje A za taką piwnicę? piwniczka na miare moich możliwości :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Buba, kurde... na tej focie jakis niebieski sie wydawal. No to pisz co sie stalo i komu mamy wp***dolic Czemu holowanie? Znowu sie zj***l? W zaszłym tygodniu co mi się zagotował na katowickiej. wp***dolić nie ma komu bo to po prostu pech i uroki holowania na lince. Chociaż jak chcesz to Kolkov ciągnął :decayed No to Kolkov jest teraz wdzięczny Moskal niech nam żyje i wyrasta stary zbokol chluba miasta (torunia) buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 chociaż ja słyszałem że ci z Bydgoszczy są szybsi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Stanąłem do walki... do nierównej walki... mają przewagę liczebną, są duże, nadziane i lukrowane... pierwsze dwa padły w ciągu minuty, reszta wycofała się i przegrupowuje w kuchni... wezwali faworki... jako wsparcie czekam na kawę... niebawem kolejna bitwa... bądźcie dzielni yrB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskal niech nam żyje i wyrasta stary zbokol chluba miasta (torunia) buziaki :polew: :polew: dzieki chociaż ja słyszałem że ci z Bydgoszczy są szybsi :gwizdanie: w czym ??? chyba w opierdalaniu gałki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Stanąłem do walki... do nierównej walki... mają przewagę liczebną, są duże, nadziane i lukrowane... pierwsze dwa padły w ciągu minuty, reszta wycofała się i przegrupowuje w kuchni... wezwali faworki... jako wsparcie czekam na kawę... niebawem kolejna bitwa... bądźcie dzielni :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 karwa - no babcia hardcore http://www.dailymotion.pl/video/xhbmt8_grandma-rides-tram_fun#from=embed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 o j**ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 biletu zapomniala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 wiedziałem że wam się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi