Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no i co by tu powiedzieć ..... Ja bym powiedział że jesteś chory na tym punkcie i powinieneś się leczyć. goń się :decayed: [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 23:21_________________________________________________ no i co by tu powiedzieć ..... Ja bym powiedział że jesteś chory na tym punkcie i powinieneś się leczyć. No, tez na to patrzę z lekkim przerażeniem... ... ale każdy może mieć pierdolca na jakimś punkcie dzięki mam chyba prawo do tej słabostki, co nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No, tez na to patrzę z lekkim przerażeniem... ... ale każdy może mieć pierdolca na jakimś punkcie Malik , Ty akurat ze swoim skrzywieniem polerkowomegłajersowodetajlingowym za bardzo nie powinieneś sie dziwić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 SIEMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Malik , Ty akurat ze swoim skrzywieniem polerkowomegłajersowodetajlingowym za bardzo nie powinieneś sie dziwić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kamyk , o co chodzi w tym filmie ? że oni tak razem śpiewają tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kamyk , o co chodzi w tym filmie ? że oni tak razem śpiewają tak ? Mi się wydawalo, że o tą biała wielką pieluchę chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 http://moto.gadu-gadu.pl/5592795133664231774/nowe-audi-quattro-w-2013-potwierdzone1?p=3f5df710dcf7564116ed5a5e688769a4_3#gallery3f5df710dcf7564116ed5a5e688769a4 wygląda jak mituwisi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kamyk , o co chodzi w tym filmie ? że oni tak razem śpiewają tak ? Mi się wydawalo, że o tą biała wielką pieluchę chodzi o KLIMACIK panowie, o KLIMACIK !!!! :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 o KLIMACIK panowie, o KLIMACIK !!!! :facepalm: Kamyk , co oni mogą wiedzieć o klimacie na stadionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 o KLIMACIK panowie, o KLIMACIK !!!! :facepalm: Kamyk , co oni mogą wiedzieć o klimacie na stadionie a nie wiem, ale akurat na TYM stadionie, to ja coś nie coś wiem nie zrozumcie mnie źle, ale nie dałem się sprowokować wczoraj po wyskoku kolegi kileeera (nawet nie wiesz facet jak mnie korciło, bo napisałeś o jedno słowo za dużo) a dzisiaj boję się że to niepotrzebnie pójdzie w stronę dyskusji sportowej i przerzucaniu się argumentami proponuję peace i zmianę topicu może być nawet o pogodzie - mnie to wali, choć nie jestem na żadnej fali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 o KLIMACIK panowie, o KLIMACIK !!!! :facepalm: Kamyk , co oni mogą wiedzieć o klimacie na stadionie a nie wiem, ale akurat na TYM stadionie, to ja coś nie coś wiem nie zrozumcie mnie źle, ale nie dałem się sprowokować wczoraj po wyskoku kolegi kileeera (nawet nie wiesz facet jak mnie korciło, bo napisałeś o jedno słowo za dużo) a dzisiaj boję się że to niepotrzebnie pójdzie w stronę dyskusji sportowej i przerzucaniu się argumentami proponuję peace i zmianę topicu może być nawet o pogodzie - mnie to wali, choć nie jestem na żadnej fali haha.... Prowokacja... to To ty chyba prowokacji nigdy chłopie nie widziałeś. A po drugie nie rozumiem o jakim słowie mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ja coś nie coś wiem byłeś ?? :drool: :drool: :drool: kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ja coś nie coś wiem byłeś ?? :drool: :drool: :drool: kłamiesz chcesz galerie obejrzeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grodek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Mazowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 chcesz galerie obejrzeć ? Witam Mazowieckie siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi