kileeer Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Może i trąca ale nie ma tylu wieśniaków co u Was na Wiejskiej.... z resztą i tak Wawa to największa wieś w PL moze na wiejskiej jest duzo wiesniaków ale pamietaj ze 99% jest spoza wawy ogarnij sie troche 99.9% przepraszam a co ty taki pokorny jak baranek...?
hornet Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Może i trąca ale nie ma tylu wieśniaków co u Was na Wiejskiej.... z resztą i tak Wawa to największa wieś w PL Gadasz jak ktos , kto urodził sie c**j wie gdzie , najlepsze lata spedził w wawie , potem musiał przeprowadzić sie na dolny śląsk a teraz mu zal doope ściska ze nie moze być z kolegami moze na wiejskiej jest duzo wiesniaków ale pamietaj ze 99% jest spoza wawy ogarnij sie troche Najlepsze lata mam spędzone nie w wawie Nie musiałem się przeprowadzać a chciałem........ mało wiesz... kraczesz jak wrony
malik Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Nic na siłę. Za tydzien normalnie w Promce się spotkajmy przy znacznie przyjemniejszej aurze. Poza tym akurat będę miał już wszystko zrobione w TT a co robisz ? Kończę montować bodykit TTS i modyfikacje wydechu. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196452.msg2374133#msg2374133
malik Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Niech no ja dorwę tylko jakiego ekologa pieprzącego o efekcie cieplarnianym
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Niech no ja dorwę tylko jakiego ekologa pieprzącego o efekcie cieplarnianym :good:
hornet Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 śnieg w wawie ?????? no ja pieeeerdoooole Jeden taki pisał że jak śnieg w maju pada to trąca chójem :polew: Nie wiedział, że u niego też będzie trącało...... :polew:
Korzeń Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ktoś się orientuje jak tam ścieżka Warszawa - Terespol...? Jutro będę musiał tamtędy polecieć niestety na pogrzeb... do siedlec w ch... wysepek. od siedlec już pogonisz. uważaj na srebrne octavie sporo ich na trasie
Kamyk Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 serdecznie mam dość tych pacanów z ligi hiszpańskiej ze szczególnym uwzględnieniem gran derbi dobrze że to już koniec tej wzajemnej błazenady
PARAF Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ktoś się orientuje jak tam ścieżka Warszawa - Terespol...? Jutro będę musiał tamtędy polecieć niestety na pogrzeb... do siedlec w ch... wysepek. od siedlec już pogonisz. uważaj na srebrne octavie sporo ich na trasie Dzieki
moskal Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 :sick3: :sick3: :sick3: Najlepsze lata mam spędzone nie w wawie Nie musiałem się przeprowadzać a chciałem........ mało wiesz... kraczesz jak wrony nie kracze , to wszystko na podstawie wełasnych obserwacji :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jeden taki pisał że jak śnieg w maju pada to trąca chójem :polew: Nie wiedział, że u niego też będzie trącało...... :polew: po raz piecsettysieczny mówie ci ze nie mieszkam wawie
Rekomendowane odpowiedzi