malik Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 mógłby chociaż wyczyścić do zdjęć Dokładnie. Jak można w takim stanie wystawiac auto. Flejtuch na maksa
Kamyk Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 cyce poniżej filmik, jak nasza dzielna policja trenuje temperowanie rozwydrzonych pijanych brutalnych podobno nawet przeklinających !!!!! kiboli :polew: :polew:
PARAF Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Kórwa , dostałem wezwanie do skarbówki ;( mogłeś się spodziewać... mnie tez ganiali, bo miałem 2 ZETA niedopłaty...
moskal Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Kórwa , dostałem wezwanie do skarbówki ;( mogłeś się spodziewać... mnie tez ganiali, bo miałem 2 ZETA niedopłaty... u mnie troche inaczej , jestem zameldowany u starych i rozliczam sie w US w Wąbrzeźnie , moja córa zameldowana jest w WGM i stąd ta kontrola , ale juz dzwoniłem do US , rozmawiałem z miłą Pania i mój urok osobisty spowodował to , ze nie musze stawiać sie osobiście , wyśle papiery i moja mamusia podejdzie do urzędu :> :> :>
marcinek81r Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 cyce poniżej filmik, jak nasza dzielna policja trenuje temperowanie rozwydrzonych pijanych brutalnych podobno nawet przeklinających !!!!! kiboli :polew: :polew: :facepalm: żenada [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 12:31_________________________________________________ Kórwa , dostałem wezwanie do skarbówki ;( mogłeś się spodziewać... mnie tez ganiali, bo miałem 2 ZETA niedopłaty... u mnie troche inaczej , jestem zameldowany u starych i rozliczam sie w US w Wąbrzeźnie , moja córa zameldowana jest w WGM i stąd ta kontrola , ale juz dzwoniłem do US , rozmawiałem z miłą Pania i mój urok osobisty spowodował to , ze nie musze stawiać sie osobiście , wyśle papiery i moja mamusia podejdzie do urzędu :> :> :> urok osobisty powiadasz :mysli:
Kamyk Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 na pewno pamiętacie mam talent z tvn w grecji też to mają i ciekawych pomysłów nie brakuje
PARAF Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 urok osobisty powiadasz :mysli: lowelasus pospolitus ... ?
Sqizzy Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 lowelasus pospolitus ... ? PARAF czy ty widziałeś kiedykolwiek moskala
Kamyk Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 co tam dzwońce porabiacie w ptk wieczorkiem ??
moskal Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 lowelasus pospolitus ... ? PARAF czy ty widziałeś kiedykolwiek moskala własnie :naughty: :naughty: jestem bardzo podobny do..... [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 20:06_________________________________________________ co tam dzwońce porabiacie w ptk wieczorkiem ?? pije piwo , pale blanta i gram w Alan Wake :naughty: :naughty:
Kamyk Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 a ja siedzę w pierdołach i ufffff co za ulga już się bałem, że naszego kochaniutkiego nakryli ... http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/oskarzony-o-seks-z-owca-slyszeli-dziwny-dzwiek,1,4337934,wiadomosc.html
PARAF Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 lowelasus pospolitus ... ? PARAF czy ty widziałeś kiedykolwiek moskala a i owszem[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 20:24_________________________________________________ trzeci bliźniak się znalazł...
slawekaudi Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 te spoty są zawsze we wtorki o 19? dużo ludu przyjeżdza?
Rekomendowane odpowiedzi