poziek Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie jak macie ochotę to zapraszam na grilla w sobotę do siebie. podobno oniak ma już i lożę honorową zaklepaną tak jest, dostanie łopatki do gryyla i będzie przewracał wieprzowinki
Kamyk Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Aby nie było ruchania w wysokiej trawie to ją skoszę, tak aby żony miały Was na widoku yebłem z krzesła
PIXI Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Poziu , trawa - trawą ale altankę trzeba rozebrać bo ona przesłania dalszą część Twojej posiadłości i tam można jakieś bara , bara
poziek Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Poziu, nie mozesz tydzien pozniej... Fly jeszcze nigdy nie dojechałeś wiec i tym razem nie dziwię się Obyś się na ogólnopolskiego grylla wyrobił
Flyer Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Poziu, nie mozesz tydzien pozniej... Fly jeszcze nigdy nie dojechałeś wiec i tym razem nie dziwię się Obyś się na ogólnopolskiego grylla wyrobił Jesli dasz date wiecej jak tydzien wczesniej, to bede ...oby tylko to nie bylo jakis boze cialo, bo tez mam zaklepane
poziek Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Jesli dasz date wiecej jak tydzien wczesniej, to bede acha... bute już mnie nie rusza :gwizdanie: mam w swoich zasobach coś co Cie ruszy , spytaj Poziowego o piątkowego bucha/nokauta w BT :naughty: :naughty: BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good: Grill odbędzie się 28.05
moskal Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie jak macie ochotę to zapraszam na grilla w sobotę do siebie prosiłem zebys przełożył ;( ;( ;(
moskal Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 nie dogodzisz, no nie dogodzisz .... mam córki urodziny - 3
hornet Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 nie dogodzisz, no nie dogodzisz .... mam córki urodziny - 3 Jesteś usprawiedliwiony Może przełożymy na 11-12 co ...... przybędę z moją... to moskal zobaczy normalne cycki w końcu :polew:
moskal Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 to moskal zobaczy normalne cycki w końcu :polew: Ty myślisz ze kazdego rajcują wiszące do pępka balony rozmiaru "D" ???? ja wole okrąglutkiego garściaka w "C" :kox: Nie znasz mojej kobiety a pier**lisz takie rzeczy ze az przykro czytać
hornet Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 to moskal zobaczy normalne cycki w końcu :polew: Ty myślisz ze kazdego rajcują wiszące do pępka balony rozmiaru "D" ???? ja wole okrąglutkiego garściaka w "C" :kox: Nie znasz mojej kobiety a gadasz głupoty takie rzeczy ze az przykro czytać :polew:
mgtan Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 komuś się na pewno gorąco zrobiło ....... komentarz powinien byc... wy***rdolić organizatora na zbity ryj
Rekomendowane odpowiedzi