Kamyk Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 bonjour madame się kłania cFaniaczek ...
hornet Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja pierniczę śniła mi się dzisiaj Twoja facjata. Przypierdolił w Ciebie jakiś gość a jechałeś z dzieckiem. Ten różowy rowerek pamiętam ze snu..jak i Twoje blond włosy.....
Reggi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 bonjour madame się kłania cFaniaczek ...
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja pierniczę śniła mi się dzisiaj Twoja facjata. Przypierdolił w Ciebie jakiś gość a jechałeś z dzieckiem. Ten różowy rowerek pamiętam ze snu..jak i Twoje blond włosy..... To jechałem z dzieckiem na rowerku ??? :shocked:
AndyN Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja pierniczę śniła mi się dzisiaj Twoja facjata. Przypierdolił w Ciebie jakiś gość a jechałeś z dzieckiem. Ten różowy rowerek pamiętam ze snu..jak i Twoje blond włosy..... To jechałem z dzieckiem na rowerku ??? :shocked: I w dodatku jesteś blondynem ....
hornet Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja pierniczę śniła mi się dzisiaj Twoja facjata. Przypierdolił w Ciebie jakiś gość a jechałeś z dzieckiem. Ten różowy rowerek pamiętam ze snu..jak i Twoje blond włosy..... To jechałem z dzieckiem na rowerku ??? :shocked: Jechałeś samochodem a rowerek był w bagażniku
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 I w dodatku jesteś blondynem .... byłem kiedys chwilke
Nosfer Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ?
adamooo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY ? słyszałem że Morgot też wpada i może Pepina zgarnąć..na pokładzie jak zwykle kanapki z pasztetem
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z Okopowej ? niech sie buja
malik Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore.
Nosfer Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore. Spoko, bo dzwonił do mnie dzisiaj rano Ale skoro jest w Sobieskim to ma jakby nie było 10 minut piechotką..
Norbi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore. Spoko, bo dzwonił do mnie dzisiaj rano Ale skoro jest w Sobieskim to ma jakby nie było 10 minut piechotką.. 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum?
Kolkov Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum? taaa wczoraj jak podlewałeś ogródek
Flyer Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore. Spoko, bo dzwonił do mnie dzisiaj rano Ale skoro jest w Sobieskim to ma jakby nie było 10 minut piechotką.. 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum? Norbi, nie pij tyle
Reggi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum? taaa wczoraj jak podlewałeś ogródek
Norbi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Słuchajcie dzisiaj PEPIN wybiera się do nas na spocik.. Może ktoś zgarnąć chłopaka z HOTELU SOBIESKI PRZY ZAWISZY. ? Juz ustalilem z nim wczoraj ze podejdzie do mnie na Nowogrodzka i go zabiore. Spoko, bo dzwonił do mnie dzisiaj rano Ale skoro jest w Sobieskim to ma jakby nie było 10 minut piechotką.. 10 minut z Sobieskiego do Promki, to ją przysunęli w stronę centrum? Norbi, nie pij tyle szzzz karwa następny
Rekomendowane odpowiedzi