Góral.tz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Góral ale jesteś pewny? nie moge sie doszukac bo chyba pod belka jest schowany głowy nie dam, jak chcesz spawać to mam spoiwo abs/pc na stanie mogę ci dać kawałek zobaczysz czy się będzie trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Co się stało,że żaden patafian do tej pory ze łba czapki nie zerwał, ani się nie zrzygał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Góral ale jesteś pewny? nie moge sie doszukac bo chyba pod belka jest schowany głowy nie dam, jak chcesz spawać to mam spoiwo abs/pc na stanie mogę ci dać kawałek zobaczysz czy się będzie trzymać własnie z tym zderzakiem to jakaś lipa jest, bo kiedyś go kleiłem i ni c**ja nie chciało łapać żadnym drutem. musiałem odcinać paski od spodu i dopiero łapało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Góral ale jesteś pewny? nie moge sie doszukac bo chyba pod belka jest schowany głowy nie dam, jak chcesz spawać to mam spoiwo abs/pc na stanie mogę ci dać kawałek zobaczysz czy się będzie trzymać własnie z tym zderzakiem to jakaś lipa jest, bo kiedyś go kleiłem i ni ch*** nie chciało łapać żadnym drutem. musiałem odcinać paski od spodu i dopiero łapało... nie dziaduj... zwiąż drutem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Góral ale jesteś pewny? nie moge sie doszukac bo chyba pod belka jest schowany głowy nie dam, jak chcesz spawać to mam spoiwo abs/pc na stanie mogę ci dać kawałek zobaczysz czy się będzie trzymać własnie z tym zderzakiem to jakaś lipa jest, bo kiedyś go kleiłem i ni ch*** nie chciało łapać żadnym drutem. musiałem odcinać paski od spodu i dopiero łapało... nie dziaduj... zwiąż drutem! hmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dziś wybieram się na spota takze kto ma romans do mnie to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dziś wybieram się na spota takze kto ma romans do mnie to zapraszam. bedziesz w wawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dziś wybieram się na spota takze kto ma romans do mnie to zapraszam. :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dziś wybieram się na spota takze kto ma romans do mnie to zapraszam. ja mam kiere do obszycia - weź igłe i nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 [ własnie z tym zderzakiem to jakaś lipa jest, bo kiedyś go kleiłem i ni ch*** nie chciało łapać żadnym drutem. musiałem odcinać paski od spodu i dopiero łapało... no możesz wziąć sobie to spoiwo i przetestować przygrzać gorącym powietrzem i zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dziś wybieram się na spota takze kto ma romans do mnie to zapraszam. bedziesz w wawie?? Taa[br]Dopisany: Czerwiec 21, 2011, 10:26:59 _________________________________________________ Dziś wybieram się na spota takze kto ma romans do mnie to zapraszam. ja mam kiere do obszycia - weź igłe i nici A klej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Adamowi ślina wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Panowie, może ma ktoś na zbyciu 2 dobre sztuki 225/40/18? Pilnie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 pany, z kim gadać, żeby operację przeprowadzić na organizmie ??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209126.msg2470643#msg2470643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 pany, z kim gadać, żeby operację przeprowadzić na organizmie ??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209126.msg2470643#msg2470643 ze tak spytam : po kiego chója Ci to ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 pany, z kim gadać, żeby operację przeprowadzić na organizmie ??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209126.msg2470643#msg2470643 ze tak spytam : po kiego chója Ci to ???? A po co Ci gwint, decha poliftowa itd.? Pokazać się trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Pokazać się trzeba zeby mu halo na zmiane mrugały ?? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 pany, z kim gadać, żeby operację przeprowadzić na organizmie ??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209126.msg2470643#msg2470643 ze tak spytam : po kiego chója Ci to ???? bo to wg mnie po prostu fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi