Sqizzy Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Panowie ... tragedia http://www.milanos.pl/vid-44912-Wypa...-Poznaniu.html dziwne... u mnie na wsi zanim straż by przyjechała to byłoby wszystko z asfaltu posprzątane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Był? http://moto.pl/MotoPL/1,88571,9933442,Mustang_Race_2011___Final.html Mało pamięta , ale był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Pany..jak/czym/ z jaką prędkością nagrywać płyty CD do zmieniarki ? Pierwsze płyty zgrane na pałę działały cały czas..teraz wypaliłem dwie i "CD error" Może użyć płyty czyszczącej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ale napierdalaja pieruny dookoła :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ale napierdalaja pieruny dookoła :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: U mnie słońce ale miałem sen...kurfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 u mnie we władysławowie tak leje ze szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ale napierdalaja pieruny dookoła :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: no nieźle jebło przed chwilą niedaleko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213025.new#new mjoskal Twój zegar AG com go od Mundrego dostał jest jakiś lewy..jak podchodzi pod 0,6 to coś w nim grzechocze jakby jakaś sprężynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213025.new#new mjoskal Twój zegar AG com go od Mundrego dostał jest jakiś lewy..jak podchodzi pod 0,6 to coś w nim grzechocze jakby jakaś sprężynka nie ma zwężki w trójniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213025.new#new mjoskal Twój zegar AG com go od Mundrego dostał jest jakiś lewy..jak podchodzi pod 0,6 to coś w nim grzechocze jakby jakaś sprężynka nie ma zwężki w trójniku Mundry ponoć też nie ma bo ma trójnik nie z tego zestawu Poza tym..już mnie to wk***ia.. trójnik ze zwężką jest nie do dostania a jak się zirytuje to kupię http://allegro.pl/defi-bf-style-temperatura-oleju-60mm-peak-i1674734801.html :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Poza tym..już mnie to wk***ia.. trójnik ze zwężką jest nie do dostania leży u mnie na biurku i się kurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Poza tym..już mnie to wk***ia.. trójnik ze zwężką jest nie do dostania leży u mnie na biurku i się kurzy Jak byś był dobry kolega to byś zapakował w kopertę i wysłał listem priorytetowym Ślijjjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ale napierdalaja pieruny dookoła :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Kiedy, formalnie, ma się skończyć ta przeróbka na S8? Chciałoby się już polecieć nowa ekspresówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Poza tym..już mnie to wk***ia.. trójnik ze zwężką jest nie do dostania leży u mnie na biurku i się kurzy Jak byś był dobry kolega to byś zapakował w kopertę i wysłał listem priorytetowym Ślijjjjj Wiesz co Nie chce mi się stać na poczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jak byś był dobry kolega to byś zapakował w kopertę i wysłał listem priorytetowym Ślijjjjj Ty chyba sam nie wierzysz w to, co napisałeś :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ty chyba sam nie wierzysz w to, co napisałeś :naughty: Ukasz ile kasy chcesz za konsultację w sprawię kina domowego ? Daj znać to zrobię przelew i zagadam, nie chciałbym żebyś był stratny $ :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ty chyba sam nie wierzysz w to, co napisałeś :naughty: Ukasz ile kasy chcesz za konsultację w sprawię kina domowego ? Daj znać to zrobię przelew i zagadam, nie chciałbym żebyś był stratny $ :naughty: Normalnie bierze 100 za godzinę,.... euro.... netto... Ale od kolegów z klubu bierze 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi