AndyN Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Stadion(y) już (prawie) mamy :kox: Kiedy doczekamy się prawdziwej drużyny zamiast tej bandy trampkarzy?
MikeWawa Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Panowie mozna sie na spocik wbić ; ) ? :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Panowie mozna sie na spocik wbić ; ) ? :gwizdanie: Można. Tylko uważaj na Poźka.
hornet Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 :hi: Tak z poniedziałku pojadę z grubej rury
Sqizzy Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 :hi: Tak z poniedziałku pojadę z grubej rury A mówiłem żebyś moskala do domu nie zapraszał
moskal Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 :hi: Tak z poniedziałku pojadę z grubej rury ale ktoś Ci psikusa sprawił :polew: :polew: a mój partner nie krecił sie tam niedawno u ciebie ??? :kox:
hornet Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 :hi: Tak z poniedziałku pojadę z grubej rury ale ktoś Ci psikusa sprawił :polew: :polew: a mój partner nie krecił sie tam niedawno u ciebie ??? :kox: Za krótki jest na ten próg to nie psikus to chciane
moskal Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 to nie psikus to chciane no jak chciane to w takim razie moje najszczersze kongratulejszyn :good:
Korzeń Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 to nie psikus to chciane :hi: Tak z poniedziałku pojadę z grubej rury ale ktoś Ci psikusa sprawił :polew: :polew: a mój partner nie krecił sie tam niedawno u ciebie ??? :kox: Za krótki jest na ten próg to nie psikus to chciane :polew: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Panowie mozna sie na spocik wbić ; ) ? :gwizdanie: mozna, tu masz krotkie video ze spotu. glowny bohater tego video to Poziek, ale nie boj sie go ...bo pewnie go nie bedzie
poziek Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 glowny bohater tego video to Poziek, ale nie boj sie go ...bo pewnie go nie bedzie gadasz mam ładniejsze pekaesy
Wandej Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Panowie mozna sie na spocik wbić ; ) ? :gwizdanie: mozna, tu masz krotkie video ze spotu. glowny bohater tego video to Poziek, ale nie boj sie go ...bo pewnie go nie bedzie dobre
MikeWawa Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Panowie mozna sie na spocik wbić ; ) ? :gwizdanie: mozna, tu masz krotkie video ze spotu. glowny bohater tego video to Poziek, ale nie boj sie go ...bo pewnie go nie bedzie dobre Dobre dobre :> Na kogo jeszcze uważac :gwizdanie:
poziek Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Na kogo jeszcze uważac :gwizdanie: Jest taki jeszcze jeden bydlak...wielki jak skórwysyn, Kliczkę kładzie na dechy jednym ciosem Strasznie łatwo go zdenerwować, nie lubi słuchać o problemach z przepływką Lukas
MikeWawa Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Na kogo jeszcze uważac :gwizdanie: Jest taki jeszcze jeden bydlak...wielki jak skórwysyn, Kliczkę kładzie na dechy jednym ciosem Strasznie łatwo go zdenerwować, nie lubi słuchać o problemach z przepływką Lukas Dobrze ze nie mam problemu z przeplywka
adamooo Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 zapomiał napisać najważniejszego.. Lucas nienawidzi a4 b6 z silnikiem 2,5 i to jeszcze w avancie..jak ktoś przyjeżdża takim to na niego sika a potem podpala..już nie jeden samochód spłonął :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi