Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ku*** ale ty meczacy jestes :wink4:,zimowki-opony zimowe-musze nabyc cos na 16 cali ,Wojtek-gosc z forum ktory sprzedawal opony,pare osob bralo od niego kapcie w dobrych cenach,ja z reszta kiedys tez juz bralem,tylko jakis kontakt z nim c**jowy ostatnio,rozjasnilo sie troche?pzdr

Jak zadałem jedno pytanie to od razu jestem męczący ? :embarrassed: Nie wiem, nie słyszałem dlatego się pytam.. myślałem, że mówisz o tym co Flyer i Kolkov brali od niego jakieś gumy.

Rozjaśniło się nerwusie.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

podupczył bym :wallbash:

[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 09:39_________________________________________________

Kokos masz mozliwosc zamowienia tego penetratora? Innotec czy jak to sie nazywalo

[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 09:39_________________________________________________Kokos, nie daj się wrobić na odbiór osobisty!!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 12:55_________________________________________________

ku*** ale ty meczacy jestes :wink4:,zimowki-opony zimowe-musze nabyc cos na 16 cali ,Wojtek-gosc z forum ktory sprzedawal opony,pare osob bralo od niego kapcie w dobrych cenach,ja z reszta kiedys tez juz bralem,tylko jakis kontakt z nim c**jowy ostatnio,rozjasnilo sie troche?pzdr

Jak zadałem jedno pytanie to od razu jestem męczący ? :embarrassed: Nie wiem, nie słyszałem dlatego się pytam.. myślałem, że mówisz o tym co Flyer i Kolkov brali od niego jakieś gumy.

Rozjaśniło się nerwusie.

kontakt c**jowyyy - opony spoko - ceny takie sobie - przesyłka 2-3 dni

Opublikowano

Kokos masz mozliwosc zamowienia tego penetratora? Innotec czy jak to sie nazywalo

a co bez tego nie masz szans podupczyc? :polew:jakas orgietka sie szykuje...

moge ale minimum to ze 6 szt.

Rozjaśniło się nerwusie.

pirrrrdolłes jakbys mnie nie znal,chyba tez by ci sie przydal penetrator dla rozluznienia :gwizdanie:

Opublikowano

pirrrrdolłes jakbys mnie nie znal,chyba tez by ci sie przydal penetrator dla rozluznienia :gwizdanie:

:tongue4:

Jam jest penetrator :punish::evil2:

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano

Siema z chorzowa :wallbash:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

malik widziany dzisiaj rano w ożarowie przy kościele. chyba wojewódzkiego na maxa słuchał bo nie usłyszał trąbienia :)

Opublikowano
Opublikowano

190920110001-100000000000.jpg

180920112327-1264433876777.jpg

180920111828-3058332606b2b4b589f9o06.jpg[br]Dopisany: Wrzesień 19, 2011, 10:09:28 _________________________________________________

I znowu 1h wyjęta z pracy na oglądanie :decayed::polew:

Dobre truskawy są :lol1:

Opublikowano

fajnie było :)

2502173-george-michael-643-482.jpg

Opublikowano

Nie wiedziałem, że lubisz klimaty ATM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano