Reggi Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ku*** ale ty meczacy jestes ,zimowki-opony zimowe-musze nabyc cos na 16 cali ,Wojtek-gosc z forum ktory sprzedawal opony,pare osob bralo od niego kapcie w dobrych cenach,ja z reszta kiedys tez juz bralem,tylko jakis kontakt z nim c**jowy ostatnio,rozjasnilo sie troche?pzdr Jak zadałem jedno pytanie to od razu jestem męczący ? Nie wiem, nie słyszałem dlatego się pytam.. myślałem, że mówisz o tym co Flyer i Kolkov brali od niego jakieś gumy. Rozjaśniło się nerwusie.
Aydaho Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 podupczył bym [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 09:39_________________________________________________ Kokos masz mozliwosc zamowienia tego penetratora? Innotec czy jak to sie nazywalo [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 09:39_________________________________________________Kokos, nie daj się wrobić na odbiór osobisty!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 12:55_________________________________________________ ku*** ale ty meczacy jestes ,zimowki-opony zimowe-musze nabyc cos na 16 cali ,Wojtek-gosc z forum ktory sprzedawal opony,pare osob bralo od niego kapcie w dobrych cenach,ja z reszta kiedys tez juz bralem,tylko jakis kontakt z nim c**jowy ostatnio,rozjasnilo sie troche?pzdr Jak zadałem jedno pytanie to od razu jestem męczący ? Nie wiem, nie słyszałem dlatego się pytam.. myślałem, że mówisz o tym co Flyer i Kolkov brali od niego jakieś gumy. Rozjaśniło się nerwusie. kontakt c**jowyyy - opony spoko - ceny takie sobie - przesyłka 2-3 dni
kokos Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Kokos masz mozliwosc zamowienia tego penetratora? Innotec czy jak to sie nazywalo a co bez tego nie masz szans podupczyc? :polew:jakas orgietka sie szykuje... moge ale minimum to ze 6 szt. ku*** ale ty meczacy jestes ,zimowki-opony zimowe-musze nabyc cos na 16 cali ,Wojtek-gosc z forum ktory sprzedawal opony,pare osob bralo od niego kapcie w dobrych cenach,ja z reszta kiedys tez juz bralem,tylko jakis kontakt z nim c**jowy ostatnio,rozjasnilo sie troche?pzdr Jak zadałem jedno pytanie to od razu jestem męczący ? Nie wiem, nie słyszałem dlatego się pytam.. myślałem, że mówisz o tym co Flyer i Kolkov brali od niego jakieś gumy. Rozjaśniło się nerwusie. pirrrrdolłes jakbys mnie nie znal,chyba tez by ci sie przydal penetrator dla rozluznienia :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 pirrrrdolłes jakbys mnie nie znal,chyba tez by ci sie przydal penetrator dla rozluznienia :gwizdanie: Jam jest penetrator
Buba Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 malik widziany dzisiaj rano w ożarowie przy kościele. chyba wojewódzkiego na maxa słuchał bo nie usłyszał trąbienia
hornet Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 http://tyleczki.net/ I znowu 1h wyjęta z pracy na oglądanie
Reggi Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 [br]Dopisany: Wrzesień 19, 2011, 10:09:28 _________________________________________________ http://tyleczki.net/ I znowu 1h wyjęta z pracy na oglądanie Dobre truskawy są
Wandej Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 http://tyleczki.net/ latwiej sie bedzie wybudzic
poziek Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 fajnie było Nie wiedziałem, że lubisz klimaty ATM :kox: :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi