Kamyk Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 w argentynie to dopiero mają tvn Cinthia Fernández 03/10/11 Desnudo - HD - Bailando - El Trece (Canal 13)
Góral.tz Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 pochlałeś :gwizdanie: ech żebym ja tak mógł :gwizdanie:
musti Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 pochlałeś :gwizdanie: ech żebym ja tak mógł :gwizdanie: troszkę delikatnie popłynąłem :> czekam aż będziesz mógł haha
Góral.tz Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 no powoli powoli już chodzę, kręgi się pięknie zrastają, jeszcze w gorsecie ale spoko, myślę że pomału możesz się szykować :gwizdanie:
letallec Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Hello. Szukam niedrogiego elektryka, zeby poprawic instalacje w mieszkaniu. Mozecie kogos polecic?
Sqizzy Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 no powoli powoli już chodzę, kręgi się pięknie zrastają, jeszcze w gorsecie ale spoko, myślę że pomału możesz się szykować :gwizdanie: a tobie gorolu co się stało ?
Góral.tz Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Hello. Szukam niedrogiego elektryka, zeby poprawic instalacje w mieszkaniu. Mozecie kogos polecic? ja Ci za flaszkę zrobię no powoli powoli już chodzę, kręgi się pięknie zrastają, jeszcze w gorsecie ale spoko, myślę że pomału możesz się szykować :gwizdanie: a tobie gorolu co się stało ? hehe a spierdo;li... znaczy spadłem w sumie nie z wysoka ale centralnie na beton na plecy i jak by mało było to jeszcze na deskę stojącą na kant, i moje kręgi skapitulowały
Sqizzy Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 hehe a spierdo;li... znaczy spadłem w sumie nie z wysoka ale centralnie na beton na plecy i jak by mało było to jeszcze na deskę stojącą na kant, i moje kręgi skapitulowały aaaa sie znaczy spadochron się nie otworzył :>
Góral.tz Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 jakoś zawsze wystarczyło piwo wypić i było ok a tu masz nagle jakieś pierdoły im na tym kosmicznym łożu wyszły właśnie redukuje objętość w buteleczce heinekena
Kolkov Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 hehe a spierdo;li... znaczy spadłem w sumie nie z wysoka ale centralnie na beton na plecy i jak by mało było to jeszcze na deskę stojącą na kant, i moje kręgi skapitulowały no co Ty gadasz? Mówiłem Ci żebyś najebany się w Mikołaja nie bawił i po dachach nie łaził zrastaj się szybciutko
musti Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Góral takie są skutki uboczne picia wódki :decayed: kuruj się
HeresR32 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Hello. Szukam niedrogiego elektryka, zeby poprawic instalacje w mieszkaniu. Mozecie kogos polecic? Ja mam uprawnienia do jednego 1kV
HeresR32 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 nie wierzcie Sami elektrycy nie wierzcie elektrykomhttp://www.google.pl/imgres?q=nie+wierzcie+elektrykom&hl=pl&sa=X&biw=1702&bih=872&tbm=isch&tbnid=UXFkBAn3-ATFhM:&imgrefurl=http://wsm.serpent.pl/sklep/albumik.php,alb_id,6984,Nie-Wierzcie-Elektrykom,Big-Cyc&docid=bMHNhweQcfrWLM&w=470&h=467&ei=ZO2TTpqHJ8vDtAbL_cjvBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=189&vpy=148&dur=991&hovh=224&hovw=225&tx=149&ty=103&page=1&tbnh=165&tbnw=166&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:0,s:0
m@riucha Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Hello. Szukam niedrogiego elektryka, zeby poprawic instalacje w mieszkaniu. Mozecie kogos polecic? Ja mam uprawnienia do jednego 1kV ja też, chodź nieważne pewnie z 10 lat, młot pneumatyczny do bruzdowania mam i paręnaście metrów kabla 5x50mm więc można coś pokombinować ps. Nie ma niedrogich elektryków, są mało pijący
Góral.tz Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 hehe a spierdo;li... znaczy spadłem w sumie nie z wysoka ale centralnie na beton na plecy i jak by mało było to jeszcze na deskę stojącą na kant, i moje kręgi skapitulowały no co Ty gadasz? Mówiłem Ci żebyś najebany się w Mikołaja nie bawił i po dachach nie łaził zrastaj się szybciutko hehe pierwsze co zrobili w szpitalu to krew na promile pobrali ale ku zdziwieniu ogólnemu 0,0 e myślę że w przyszłym tygodniu będzie można się spokojnie z alkoholizować
Buba Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Hello. Szukam niedrogiego elektryka, zeby poprawic instalacje w mieszkaniu. Mozecie kogos polecic? AndyN potrafi wszystko co związane z elektryką
Rekomendowane odpowiedzi