Mario Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Nie, nie łączy, ale się czujnik wyje.... standardowa usterka Tomi, czujnik na termostacie to ja już latem zreanimowałem, bo się wtyczka z obsadą ze starości upierd... Obstawiam coś innego i dlatego potrzebuje kabla :ranting1:
Aydaho Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam
Mario Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam A jaki inny czujnik, a nie ten przy termo ? :>
Norbi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Nic nie rozumiem Do tego się już przyzwyczaiłem
Aydaho Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam A jaki inny czujnik, a nie ten przy termo ? :> to wymienisz potem ten inny czujnik .. będę sie jednak upierał i myślę że warto sobie sprawić nowy termostat
poziek Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Nic nie rozumiem Do tego się już przyzwyczaiłem
Mario Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam A jaki inny czujnik, a nie ten przy termo ? :> to wymienisz potem ten inny czujnik .. będę sie jednak upierał i myślę że warto sobie sprawić nowy termostat Z własnego doświadczenia wiem, że brak połączenia przy czujniku termo nie wpływa w żaden sposób na wahania wskazówki temperatury :>
Miszka82 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść
Reggi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Taksiarzom to dobrze :naughty:
PIXI Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 mada faka Co tam Ojciec ? :polew: pozdro Poziu [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:27_________________________________________________ thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść Spoko , kilka razy przyjedziesz i poznasz wszystkich a i będzie czas żeby ze wszystkimi pogadać
m@riucha Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 gdzie podjechać zrobić przegląd w pobliżu Ursynowa, Dolnego Mokotowa ze starszym autkiem? Ja swoje OOOO rejestruję poza wawą bo tam boją się wrzucić Q na rolki :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Taksiarzom to dobrze :naughty: fejk takie doopy w londynie - niemożliwe
soolek Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 gdzie podjechać zrobić przegląd w pobliżu Ursynowa, Dolnego Mokotowa ze starszym autkiem? Ja swoje OOOO rejestruję poza wawą bo tam boją się wrzucić Q na rolki :gwizdanie: http://www.miplo.pl/point.php?&p=a3189pmm Kiedyś tam byłem i koleś się mocno nie przemęczał przy przeglądzie - skasował dychę za wymianę żarówki postojowek i pojechałem.
Marcinooos Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść Pozdrawiam, i w sumie moge powiedzieć to samo
krzyniek Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 taraaaaaaaaa Nareszcie zapewne chodzi o "łykend"
m@riucha Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 gdzie podjechać zrobić przegląd w pobliżu Ursynowa, Dolnego Mokotowa ze starszym autkiem? Ja swoje OOOO rejestruję poza wawą bo tam boją się wrzucić Q na rolki :gwizdanie: http://www.miplo.pl/point.php?&p=a3189pmm Kiedyś tam byłem i koleś się mocno nie przemęczał przy przeglądzie - skasował dychę za wymianę żarówki postojowek i pojechałem. I chyba tam podjadę, chodź kiedyś słyszałem opinie że mocno trzepali; na pewno bardziej niż na Migdałowej. Na pewno odradzam uja na Sikorskiego, wczoraj pół godziny przed zamknięciem powiedział że mnie nie przyjmie bo mu się nie chce U żony w Yarisie słabo działa ręczny i z jednej strony coś się popsuło przy regulacji świateł a tak to wszystko gra jak trzeba w 12-letnim ori japońcu (tylko silnik mógłby spuchnąć bo litr to dobry jest na stole a nie pod maską)
moskal Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Jask nie masz gdzie to w Grodzisku jest dobry przegląd , na bank przejdziesz. tylko kawał drogi od Ursynowa
m@riucha Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 W Lesznie mam stację w której robię Q i dostawczaka także w ostateczności będę tam musiał podjechać. Ale nie powinno być problemu, najwyżej gość lekko naciągnie ręczny bo bierze wysoko a ja jutro go popuszczę
Rekomendowane odpowiedzi