Norbi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie bierz EVO, zapytaj się Poźka jaka to kupa jest.
troudyl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 jeb... za nasz pieniadze beda sie rozbijac evo? wallbash komus sie w glowie przewraca gwizdanie no "tylko evo" przecież nie poldkami w dobie kryzysu....
poziek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie wiem czy bajk będziesz chciał coś upalać ale E9 do okazjonalnego wypadu na NMnP czy ułęż i codzienną jazdę jest okej. O ile masz drugie auto na gaz
troudyl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam głupie pytanie ( takie typowo nubowe) Jak już dojadę do tej Arkadii, to jak was znaleźć na tym parkingu? Będzie tak ktoś w ogóle? Ja się wybieram
poziek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam głupie pytanie ( takie typowo nubowe) Jak już dojadę do tej Arkadii, to jak was znaleźć na tym parkingu? Będzie tak ktoś w ogóle? Ja się wybieram Na bank będzie Norbi, dzwoń do niego, on Cie pokieruje
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam głupie pytanie ( takie typowo nubowe) Jak już dojadę do tej Arkadii, to jak was znaleźć na tym parkingu? Będzie tak ktoś w ogóle? Ja się wybieram masz napisane dokladnie w 1 poscie - Poziom -2, kolor żółty, koło punktu montażu CAR-AUDIO (dawniej to byl Saturn, nie wiem jak teraz
Norbi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam głupie pytanie ( takie typowo nubowe) Jak już dojadę do tej Arkadii, to jak was znaleźć na tym parkingu? Będzie tak ktoś w ogóle? Ja się wybieram Na bank będzie Norbi, dzwoń do niego, on Cie pokieruje Co za pyta nie myta
troudyl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 masz napisane dokladnie w 1 poscie - Poziom -2, kolor żółty, koło punktu montażu CAR-AUDIO (dawniej to byl Saturn, nie wiem jak teraz racja,czytać potrafie, tylko opcja jest taka, że jakoś w arkadii nie miałem okazji być więc stąd te głupie pytanie, a wolałbym nie błądzić po poziomie [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 17:22_________________________________________________Kto będzie na spociku?
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wjedz dokladnie tak jak wskazuje mapa i na pewno trafisz na zolty poziom kilka osob na pewno bedzie. ja sie wybieram.
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wjedz dokladnie tak jak wskazuje mapa i na pewno trafisz na zolty poziom kilka osob na pewno bedzie. ja sie wybieram. a na glebie i 15` zimowkach wskocze na gore?
Norbi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wjedz dokladnie tak jak wskazuje mapa i na pewno trafisz na zolty poziom kilka osob na pewno bedzie. ja sie wybieram. a na glebie i 15` zimowkach wskocze na gore? Jaką górę??
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja jade od drugiej strony Znaczy od marymonckiej :wink4:javascript:void(0);
ono Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Miałem przyjechać na spota , ale zaczęło sypać , i tak sobie polatałem że aż mnie półosie i dyfry bolą :kox: :kox: Aaaa kurrwa jade jeszcze raz Wale na Otwock powkurwiać tubylców w BMW
HeresR32 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 hehe jakby nie bylo najwiecej bmw zarejestrowanych w polsce jest chyba w otwocku
Norbi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Miałem przyjechać na spota , ale zaczęło sypać , i tak sobie polatałem że aż mnie półosie i dyfry bolą :kox: :kox: Aaaa kurrwa jade jeszcze raz Wale na Otwock powkurwiać tubylców w BMW Co Ty gadasz, co Ci tam znowu sypało??
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wjedz dokladnie tak jak wskazuje mapa i na pewno trafisz na zolty poziom kilka osob na pewno bedzie. ja sie wybieram. a na glebie i 15` zimowkach wskocze na gore? z palcem w d
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie bierz EVO, zapytaj się Poźka jaka to kupa jest.
ono Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Norbiak , u mnie bialutko , lata sie pięknie !
Góral.tz Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja pitole znów nie pojadę do domu znów wódka wygrała :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi