Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 99% bede

Dobra , to już jest nas dwóch ... a reszta :mysli:

Boberek pisal ze bedzie i moze jeszcze Bogi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na 99% bede

Boberek pisal ze bedzie i moze jeszcze Bogi

No to :kox:

Opublikowano

:hi: Ja dziś odpadam, chyba że w 5 minut wybudują autostrade do wawy z pod szczecina, to może się wyrobie, jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu troche pobawie się w ustawieniach kompa, a może nawet fisa rozblokuje :P plus pare innych ciekawych szczególików ;)

Także życzę udanego spota ;) Ja się pojawie za rok ;)

Opublikowano

ja jade do rzeszowa rezac FIS więc się nie wyrobię :decayed:

Opublikowano

na 99% bede

Ja z Kokosem odbyłem dziś już mini spot, także mnie nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Ja dziś odpadam, chyba że w 5 minut wybudują autostrade do wawy z pod szczecina, to może się wyrobie, jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu troche pobawie się w ustawieniach kompa, a może nawet fisa rozblokuje :P plus pare innych ciekawych szczególików ;)

Także życzę udanego spota ;) Ja się pojawie za rok ;)

:good: powodzonka :hi:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 17:34_________________________________________________Buba , Tom szkoda było by nas więcej :naughty:

Opublikowano

no órwa

udało się :decayed:

wszystko wyszło jak chciałem

:dance::thumbup::sesese::banan::banan2::buhaha::punk::dance2::pleasantry::yeee::ad:

więc jeszcze raz

-7

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 10:50_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a6-o-jejku-nie-ma-duzej-navi-C22192098.html

Niby na wesoło, ale desperados jest.

Żeby posiadać 2,5 to trza mieć jaja :decayed:

Opublikowano

te ogłoszenie to krzyk rozpaczy :) sam pisze ze wtopił 5 koła :) na kolejne 100tys km :P albo anty fan elektroniki w aucie :)

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ktoś się orientuje czy mierzenie średniej prędkości na wlotówkach/wylotówkach już aktywne (wiem, ze uruchomili i było testowane).

Ale mandaciory już wysyłają ?

Opublikowano

o wiciu to widzę, że jakąś grubszą furą musisz się poruszać, że pytasz :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie, nie żartujcie sobie że te bramki co są np na 7 one mierzą prędkość... :shocked: Czy to znaczy że nie będzie już można się poruszać w ludzkim tempie nawet na takich trasach? :confused4: ;( :thumbdown: Ostatn :thumbdown: ostatnio miedzy nakłem a piłą na zwykłej drodze take bramki widziałem ( jak do poboru opłat) i sie zaczołem cieszyć ze ekspresówke tam beda budować, a to chyba tylko by mandaty kasować?? :angry: nie ma sprawiedliwości... :no:

Opublikowano

Panowie, nie żartujcie sobie że te bramki co są np na 7 one mierzą prędkość... :shocked: Czy to znaczy że nie będzie już można się poruszać w ludzkim tempie nawet na takich trasach? :confused4: ;( :thumbdown: Ostatn :thumbdown: ostatnio miedzy nakłem a piłą na zwykłej drodze take bramki widziałem ( jak do poboru opłat) i sie zaczołem cieszyć ze ekspresówke tam beda budować, a to chyba tylko by mandaty kasować?? :angry: nie ma sprawiedliwości... :no:

bramka jest bardziej opłacalna od expresówki , nie dość ze tańsza w budowie to przynosi korzysci

Opublikowano

bramka jest bardziej opłacalna od expresówki , nie dość ze tańsza w budowie to przynosi korzysci

:good:

Prawie co piąta złotówka w budżecie państwa pochodzi z kieszeni kierowców. Dodatkowy haracz ściągają z nich też rządowe instytucje. Starcza na pensje dla urzędników, dopłaty do emerytury, kolei i melioracji. Najmniej zostaje na drogi.

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,10872996,Na_co_rzad_wydaje_podatki_od_kierowcow.html

Opublikowano

o wiciu to widzę, że jakąś grubszą furą musisz się poruszać, że pytasz :gwizdanie:

:polew:

"Fura"

Dobre, dobre.

To nawet na miano furmanki nie zasługuje :decayed:

Ale inni uczestnicy ruchu poruszali się jakby mieli kupę w majtach, więc tak sobie myślałem: "Ped*yle? Czy wiedzą coś więcej niż ja? :mysli:"

Opublikowano

Czy wiedzą coś więcej niż ja? :mysli:"

O to nie jest trudno :decayed: