poziek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Panowie jakby ktoś chciał to w next sobotę mam wolne jedno miejsce na wyjazd do Zauchensee na narty
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja wczoraj niekontrolowanie przykurwiłem w krawężnik Śniegu od pyty kółko całe? Uszczerbiłem rantu ze 3 cm
audi91 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 a na cargo ktos jezdzi? widze tam po 1 -2 audice i nic wiece, a np hondy, golfy, przyjezdzaja po 6 fur razem i kazdy razem parkuje, fajny klimat i mozna sobie pogadac
soolek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo w Jankach na superoesie wszędzie znaki drogowe jak na drogach a nie na parkingu, czyli będzie barek z pałami. Jak przy wjeździe na parking jest Strefa Ruchu to tak. jak tam powrót zakopianka zawalona była? W kierunku powrotnym w południe luuuz, ale do Zakopca ... masakra.
Norbi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a na cargo ktos jezdzi? widze tam po 1 -2 audice i nic wiece, a np hondy, golfy, przyjezdzaja po 6 fur razem i kazdy razem parkuje, fajny klimat i mozna sobie pogadac dzieje się jeszcze coś na cargo w ogóle?
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 u Was tez tak sypie ? :gwizdanie: W Sochaczewie sypie jak jeszcze nie sypało tej zimy
Flyer Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na Mokotowie od godziny napitala gruuubo, ze tez mi sie kurfa zachcialo brac dzis samochod do roboty [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 09:11_________________________________________________
audi91 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na cargo non stop soe dzieje i to sporo, byl okrs gdzie psiarnia wpadala i bylo pusto, ale juz jest normalnie, teraz jak jest snieg to jest tam szkołka poslizgow, jedzie 40 samochodow jeden za drugim po calej plycie i parkingu i lataja bokami, no i drift na wiadukcie. Przyjemnie by bylo ustawic sie i wpasc tam na przynajmniej 10 samochodow, ladnie sie zaprezentowac. A do Arkadii we wtorki duzo osob jezdzi?
Norbi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 na cargo non stop soe dzieje i to sporo, byl okrs gdzie psiarnia wpadala i bylo pusto, ale juz jest normalnie, teraz jak jest snieg to jest tam szkołka poslizgow, jedzie 40 samochodow jeden za drugim po calej plycie i parkingu i lataja bokami, no i drift na wiadukcie. Przyjemnie by bylo ustawic sie i wpasc tam na przynajmniej 10 samochodow, ladnie sie zaprezentowac. A do Arkadii we wtorki duzo osob jezdzi? kilka aut zawsze jest, dziś wpadajcie do Janek na wieczorny ślizg:cool1:
alvaro Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pany ma który kom do Aydaho bo sprawę mam do typa...
Góral.tz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 :hi: zdrowy już ?? będziesz na spocie ?
Rekomendowane odpowiedzi