angela Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 marcin nie denerwuj sie nawet jesli to nie jest tam gdzie Lukas pisze to zawsze mozna zapytac kogos z obslugi lotniska
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pod koniec marca 2004 w Porcie Lotniczym im. Fryderyka Chopina został uruchomiony nowy terminal pasażerski - Etiuda. Znajduje się on w południowej części portu lotniczego, za zjazdem z estakady najazdowej. Obsługiwani są tutaj zarówno podróżni odlatujący z Warszawy, jak i powracający do niej.
Gość Murzyn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cytat: Murzyn Dzisiaj o 22:123 dzis?? czy czecia jutro? Za 5 godz, o tak bedzie jasniej, a ty jak lecisz ? ja nie lece :gwizdanie:
angela Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 No prosze......mowisz i masz.....Lukas wszystko wyjasnil Brawo Lukas :oklaski: nowe emotki...gicior
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Marcinie wystarczylo uzyc szukajki http://www.lotnisko-chopina.pl/katalog/dojazd/pl/dojazd.php#dojazd czyli tak jak mowilem
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja nie lece Ja tez nie lecwe tylko zawoże bratówke, a ty jedziesz do wwa, czy nie , [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 22:22 _________________________________________________ No prosze......mowisz i masz.....Lukas wszystko wyjasnil Brawo Lukas :oklaski: nowe emotki...gicior Własnie szukalem na google i czytalem to samo na tej stronie, dzieki lukas & angela
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 widze ze jest juz nawet kara dla tych co sie nie pojawia jutro na bitwie :bicz3:
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ok, dzieki za pomoc , ide juz nyny.Pozdr.
T-żółw Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 aaaaa ale mi sie chce spac..5 minutowke walnalem na fotelu adamoooo z K nie ma na grilu u pozka? ponawaim zapytanie KTO JEDZIE DO ASO TO PROSZE O KONTAKt ZE MNA! jak wychodze z pracy to wszystko pozamykane [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 23:12 _________________________________________________ Daj znać kiedy lecisz.. Ja będę na 100% wypatruj mnie na VIP`ach planujemy byc w niedziele
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 planujemy byc w niedziele oczywiscie ze w niedziele ustawka bo w sobote wszystko bedzie adamoooo z K nie ma na grilu u pozka? no wlasnie co sie stało z nasza zakochana para bo ni widu ni słychu czyzby Adaś szukał avanta bo mial za duze doładowanie
angela Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 KTO JEDZIE DO ASO TO PROSZE O KONTAKt ZE MNA! Zolwiu jesli w moich okolicach jest jakies ASO (tzn.wola..bemowo) to ja sie przejade rano bo widze ze nikt sie do tego nie pali
T-żółw Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zolwiu jesli w moich okolicach jest jakies ASO (tzn.wola..bemowo) to ja sie przejade rano bo widze ze nikt sie do tego nie pali dzieki angela niektorzy sie pala do tego ale jedza za duzo masla i potem zapominaja
malik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mam wielkie pytanko : jutro zawoże na lotnisko tanich lini Wizz air moją bratówkę, smolot odlatuje z tzw. Etiuda Terminal, czy to jest gdzieś zaraz obok okęcia,????? pilnie prosze o odpowiedź To jest po prostu stary terminal znajdujacy sie około 150m od obecnego. Pojedź po prostu trochę dalej. Nie sposób przegapić
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Własnie dostłem info Adas zyje ale jutro tak jak zawsze ma zmiane na zmywaku :bicz3:
T-żółw Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie dostłem info Adas zyje ale jutro tak jak zawsze ma zmiane na zmywaku hehe daj mu cynk, ze K jedzie z toba ...zaraz znajdzie zamianke...np chemika postawi przy garach
hornet Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Emotki klasunia !!! nie było mnie rówo 12h nawet pisać mi się nie chce widzimy się u Poźka o 19 .......nara
Gość MorgothV8 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 To jak tam z ta Góraszką? Wybiera się ktoś? Jeżeli tak to kiedy i o której?
Gość MorgothV8 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Spoko, jakby co to dajcie mi znać, też podjadę (niestety w weekend nie ma mnie na forum - węc prosze chociaż o sms-a nr. tel. 693582014) Kto się wogóle wybiera? tam chyba można sobie grilla zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi