PIXI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema. Wybieram się moim nadpaleńcem do was i mam takie małe pytanko… czy ktoś jest dość kumaty na tyle żeby powiedział mi co mam zjebane pod maską? Ewentualnie podpiąć go pod kompa? A jak się Ktoś znajdzie to przyjedziesz na "jednego" czy więcej spotów . Proponuje zrobić tak , albo przyjechać parę razy i poznać "Kogo trzeba " albo raz i z załącznikiem "krowa" czytaj gorzałka , ja nie piję jak by co ... to nie pomogę . ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ---------- Buahahahaha, żadnych kwiatków .... co najwyżej ustawka na jakieś piffko bez autek Ostatnio to taki ruch na spotach , że nawet gdybyś chciał postawić po "pifku" to za wiele byś nie wydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 czyli ekonomicznie hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 żebyś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 mam kolegę w hurtowni C2H5OH więc mam dużę upusty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 zawsze może przekazać jakieś dary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mam kolegę w hurtowni C2H5OH więc mam dużę upusty ... hehe zapodaj jakieś ceny, przykładowo DeLux w opakowaniu szklanym pojemności 0,7 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Buahahahaha, żadnych kwiatków .... co najwyżej ustawka na jakieś piffko bez autek o panie na taką ustawkę to musisz zasłużyć podjechać na Torwar z parę razy, najlepiej z laseczkami podstawić je komu trzeba Poźkowi to magnetyzer kup i wystarczy Pixiemu podaruj blow offa i też będzie zadowolony :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Haha ja to się załapałem na jakiś happy hour z tym "wkupywaniem":P:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wijar Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Buahahahaha, to kiepawo z Wami, jak już trzeba Wam laseczki podstawiać - na gotowo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Buahahahaha, to kiepawo z Wami, jak już trzeba Wam laseczki podstawiać - na gotowo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Krzyniu ................. wezmę ze dwa ---------- Post dopisany at 01:44 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ---------- Buahahahaha, to kiepawo z Wami, jak już trzeba Wam laseczki podstawiać - na gotowo..... Oj tam , oj tam .... nie grymaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pixi - nie bądź zachłanny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wszystko drożeje to i Pixi podniósł stawke wkupnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pixi - nie bądź zachłanny Krzyniu nie skumałeś ten drugi miał być dla Ciebie ---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ---------- Wszystko drożeje to i Pixi podniósł stawke wkupnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 :-D ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- gdzie są emotki???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A tu obok:decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A tu obok:decayed::decayed: hehehe jaki sprytny :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A tu obok:decayed::decayed: hehehe jaki sprytny :grin: No nie da się ukryć, że to wszystko dzięki Tobie mój przyjacielu ! ale mocne słowa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 oooo Norbi nauczył sie cytować , koxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 mój przyjacielu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi