Góral.tz Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Poziu , weź pierd*lnij pięścią w stół i zaprowadź porządek ... bo się c**jó*ka ze spotami robi oj tam oj tam dziś jeszcze pół litra i nic więcej więc jutro na spota
Góral.tz Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Yebhany :polew: hehehe no kufa jest jeszcze jakieś pół ale spokojnie
poziek Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Poziu , weź pierd*lnij pięścią w stół i zaprowadź porządek ... bo się c**jó*ka ze spotami robi c**jówka ze spotami to już od lat trwa Ale jak ktoś wybiera arkadie to równie dobrze można wybrać miejsce spotów pałac kultury
PIXI Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Poziu , weź pierd*lnij pięścią w stół i zaprowadź porządek ... bo się c**jó*ka ze spotami robi c**jówka ze spotami to już od lat trwa Ale jak ktoś wybiera arkadie to równie dobrze można wybrać miejsce spotów pałac kultury Michał , myślę że miejsce nie ma znaczenia ( zawsze Ktoś powie że mu nie pasuje ) ... od chwili zarejestrowania na forum staram się być na każdym spocie , ale frekwencja ostatnio przechodzi ludzkie pojęcie (4/5 osó ..... na zimowych spotach przy -15 stopniach było 15/20 furek . Nie mam pojęcia o co kaman
moskal Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Poziu , weź pierd*lnij pięścią w stół i zaprowadź porządek ... bo się c**jó*ka ze spotami robi c**jówka ze spotami to już od lat trwa Ale jak ktoś wybiera arkadie to równie dobrze można wybrać miejsce spotów pałac kultury Michał , myślę że miejsce nie ma znaczenia ( zawsze Ktoś powie że mu nie pasuje ) ... od chwili zarejestrowania na forum staram się być na każdym spocie , ale frekwencja ostatnio przechodzi ludzkie pojęcie (4/5 osó ..... na zimowych spotach przy -15 stopniach było 15/20 furek . Nie mam pojęcia o co kaman mieszkancy Warszawy to specyficzni ludzie , cały kwiat PL zebrany w jednym garnku... reszte sobie dopowiedz sam ^^
melman_zyrafa Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Moskal, To nie tylko o zbieraninę chyba chodzi ale przede wszystkim o samo miasto. Gdzie jest jedna wielka pogoń i wyścig, nikomu nie zależy na niczym innym jak na własnych sprawach/kasie. W takim wypadku spot w dni pracujące to nie jest dla nich dobry pomysł a w weekendy to najczęściej wyjeżdżają do domu. Mam też wrażenie, że wiele osób nie przyjeżdża do W-wy po to by budować jakieś społeczne relacje ale tylko i wyłącznie za kasą... Wiem, że ja sam nie mogę być za często bo albo w robocie, albo po robocie albo obowiązki nie pozwalają- ale już niedługo się z tego powininenem trochę wygrzebać Ja dziś z twardym zamiarem zjawienia się... Ale jako, że kończę robote o 19 to pewnie mi się zejdzie ze 20-30 min na dojazd.
PIXI Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Łukasz , przecież wiesz że jak parę osób jest to będziemy siedzieć do około 22-giej
Góral.tz Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 ale wątek ruszył ledwo człowiek oczy otworzył:shock3: a tu tyle postów a co lepsze jest już po 14 godzinie:decayed:............... i faktyczni może braknąć czasu na spot :kox:
PIXI Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Góral , Ty nie ściemniaj .... tylko na spota dawaj
melman_zyrafa Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Wypił litr mleka to mu się dobrze spało...
MAT1000 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja bym się o frekwencje nie martwił, to nie tylko w tym klubie taka posucha. W jednym klubie już drugi rok nie możemy się zebrać, może to wszystko przez ten zbliżający się koniec świata > ludzie chcą spędzić ten czas z rodziną Myśleliście o zmianie miejscówki ? Ostatnio yongtimery wpadli na pomysł na spotkania na parkingu PKP stadion, ostatnio pogoda dopisuje .
Góral.tz Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Wypił litr mleka to mu się dobrze spało... no całkiem dobrze........tylko jakoś suchości mnie dopadły ale to zapewne ze względu na ten upał PIXI na spota oczywiście zawitam
AndyN Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 (...)Ostatnio yongtimery wpadli na pomysł na spotkania na parkingu PKP stadion, ostatnio pogoda dopisuje . Rewelacyjne miejsce na zimowe wypady ...
balonowa Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 No wiec ja bylem.... czekalem i czekałem... i chyba minąłem sie z PIXI on na gore ja juz na dol... prawda to PIXI?
Rekomendowane odpowiedzi