lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 ... fotka ... dot. przerobionego zdjęcia Eeeeee no, Oniak postarałeś się i to bardzo :oklaski: :oklaski: Chyba Malik siadł Tobie na ambicje
ono Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Już lepiej żeby malik nie siadał na ambicje bo ostatnio mówił coś o helikopterach dla cieniasów a widzieliście jak wczoraj chłopak latał hyhyhy
T-żółw Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 obstawiam malika, ze na wtorkowego spota przylatuje swoim helikopterem i bedzie nas ganial po promenadzie
ono Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Ja go swoim rozwalonym elektrycznym zrobie z rolowanego
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 obstawiam malika, ze na wtorkowego spota przylatuje swoim helikopterem i bedzie nas ganial po promenadzie Myślę że nie da rady i nie zabierze swojej powietrznej kosiarki :thumbdown:
malik Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Myślę że nie da rady i nie zabierze swojej powietrznej kosiarki :thumbdown: Przywieźć mogę. Ale tym lata się tylko na dużej otwartej przestrzeni przy w miarę bezwietrznej pogodzie. Najlepiej na lotnisku na Bemowie.
hornet Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Myślę że nie da rady i nie zabierze swojej powietrznej kosiarki :thumbdown: Przywieźć mogę. Ale tym lata się tylko na dużej otwartej przestrzeni przy w miarę bezwietrznej pogodzie. Najlepiej na lotnisku na Bemowie. hmmm może zrobimy spota na okęciu ? tam będziesz miał dużo miejsca....(tam nie ma kwiatków A i szklanek na podłodze) :dance:
malik Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Ja go swoim rozwalonym elektrycznym zrobie z rolowanego A właśnie. Jak się czuje "maszynka" po tym jak nią zajebałeś w sufit? Wyklepie się?
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Już lepiej żeby malik nie siadał na ambicje bo ostatnio mówił coś o helikopterach dla cieniasów a widzieliście jak wczoraj chłopak latał hyhyhy Oj tam. Po prostu po Johnnie Walker'e nie mógł się skoncentrować . Efekt: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2007, 00:47 _________________________________________________ A właśnie. Jak się czuje "maszynka" po tym jak nią zajebałeś w sufit? Wyklepie się? Nawet to zostało uwiecznione na kamerze . Oniak tylko musi udostępnić materiał dowodowy Ale przyznacie chłopaki (Oniak i Malik jako świadkowie tej straszliwej katastrofy) efekt przyklejenia się helikoptera do sufitu był za***isty ??
poziek Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Dzięki za fotki Widzę, że nasz klubowy Dance Boy znowu zamiatał na parkiecie :dance: I K była i A był.......
Tosik Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 czesc chłopaki chętnie wpadne w następnym tygodniu bo jutro musze ściągnąc do warszawy moje a4 bo jeszcze nie jest do końca przerejestrowana i musze turbinke sprawdzić bo coś jest nie tak.
ono Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 A w silniku 75 KM jest turbina? Myślałem że to zwykły klekot.
spanky Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 A w silniku 75 KM jest turbina? Myślałem że to zwykły klekot. to jest zwykły klekot z turbina ....
spanky Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 mój błąd żle podałem sorki co by była jasnośc ... AFF to tez jest TDI .... :th:
hornet Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 uwaga !!!! Mam ważny komunikat !! Potrzebuję pożyczyć automapy od 11 do 17 !! Najlepiej jak będzie też mapa Niemiec
lukaszr Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 uwaga !!!! Mam ważny komunikat !! Potrzebuję pożyczyć automapy od 11 do 17 !! Najlepiej jak będzie też mapa Niemiec Ja swój PDA mam pożyczony właśnie, bo tak to bym Tobie pożyczył, bo mam wgraną też mapę Niemiec. Jakbyś znalazł kogoś kto ma PDA, a nie ma map to daj znać, to się zainstaluje.
hornet Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 uwaga !!!! Mam ważny komunikat !! Potrzebuję pożyczyć automapy od 11 do 17 !! Najlepiej jak będzie też mapa Niemiec Ja swój PDA mam pożyczony właśnie, bo tak to bym Tobie pożyczył, bo mam wgraną też mapę Niemiec. Jakbyś znalazł kogoś kto ma PDA, a nie ma map to daj znać, to się zainstaluje. Właśnie potrzebuję całego urządzenia
lukaszr Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Właśnie potrzebuję całego urządzenia Ja odwrócę uwagę Oniaka na spociku, a Ty wyciągniesz mu z B7 nawigację - oddasz mu za tydzień. Nawet nie zauważy, że nie ma :polew:
Rekomendowane odpowiedzi