hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 a może to ja dotknąłem wink kurcze teraz wszyscy beda mowic, ze dotykali czyzbyscie jeszcze chcieli podotykac......oczywiscie zarowek Nie wiedzieć jak to rozumieć :polew: tak to się teraz nazywa .....zaworek
Lukas Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 No to po spocie ludziow jak zwykle dopisalo okolo 14 aut jak dobrze policzylem :th:
poziek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Co sie działo?? Jakiś lans w lukasowozie taliowym?? Jakies A6 może?? Jakies rodzinno-sportowe furaki wpadły ?? Czy była Doda z Radziem??
Lukas Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Radzio byl ale bez Dody Adas piknie ci muzyka gra
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 kurcze teraz wszyscy beda mowic, ze dotykali czyzbyscie jeszcze chcieli podotykac......oczywiscie zarowek Aaaaaa to o żaróweczki chodzi w tej rozmowie :tongue4: Teraz to zmienia postać rzeczy - w takim przypadku dotykanie nie wchodzi w grę
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Co sie działo?? Jakiś lans w lukasowozie taliowym?? Jakies A6 może?? Jakies rodzinno-sportowe furaki wpadły ?? Czy była Doda z Radziem?? Thalia była bo inaczej spocik nie odbyłby się
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Thalia była bo inaczej spocik nie odbyłby się Talja to podstawa tych spotów. Bez niej spot nie ma wartości prawnej
angela Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Aaaaaa to o żaróweczki chodzi w tej rozmowie tongue4 tongue4Teraz to zmienia postać rzeczy - w takim przypadku dotykanie nie wchodzi w grę Lukaszku......a o czym Ty myslales :polew Spocik jak zawsze git :th:
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Lukaszku......a o czym Ty myslales :polew Echmmmhmm...no ... ten tego .... hmmm... może nie do końca o żaróweczkach :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 On myslal o tych wiekszych zarowkach bynajmniej nie nalezacych do auta.
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 On myslal o tych wiekszych zarowkach bynajmniej nie nalezacych do auta. Flyer o jakich :>
angela Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 On myslal o tych wiekszych zarowkach bynajmniej nie nalezacych do auta. Flyer o jakich :> ale ciekawski :polew:
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ale ciekawski :polew: Zboczenie zawodowe muszę wiedzieć wszystko
Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 hornet: no przeciez nie Twoich i nie moich
Lukas Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Flyer to juz twoja druga nieobecnosc mam nadzieje ze sie wstydzisz za siebie :bicz3:
Flyer Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Wstydze sie, obiecuje poprawe za tydzien. Niestety za duzo pracy i za daleko od domu te spoty mam zeby tak w 15 minut podskoczyc
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 hornet: no przeciez nie Twoich i nie moich Dobra dobra już ja wiem o czym myślałem P.S. Oniaczku żyjesz ??? Nie dostałeś z półobrotu za: "..skąd my to znamy..." :polew:
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Flyer to juz twoja druga nieobecnosc mam nadzieje ze sie wstydzisz za siebie :bicz3: Kontrolnie proponuję ostrzeżenie :gwizdanie:
angela Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Zboczenie zawodowe muszę wiedzieć wszystko zboczenie powiadasz no ale nad tym zawodowym to bym polemizowala BTW......Gdzie jest nasz Wit? Cos nas kolega zaniedbuje.... :bicz3:
hornet Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 P.S. Oniaczku żyjesz ??? Nie dostałeś z półobrotu za: "..skąd my to znamy..." :polew: Co wywinał dzisiaj i od kogo miałby dostać z półobrotu czyżby od A
Rekomendowane odpowiedzi