Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 pewnie dostaniesze wieksze baty niż tylko taki jeden :bicz3: Nie krzywdzę słabszych więc Łukasz nie dostanie ode mnie batów.
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Nie krzywdzę słabszych więc Łukasz nie dostanie ode mnie batów. Słabszych ???? - osz Ty wredoto :tongue4: No nie, chyba zaraz zadzwonię do Malika żeby nie odbierał tego co ma odebrać
krzyniek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Nie krzywdzę słabszych więc Łukasz nie dostanie ode mnie batów. Słabszych ???? - osz Ty wredoto :tongue4: No nie, chyba zaraz zadzwonię do Malika żeby nie odbierał tego co ma odebrać słabszy ..... a to dobre :> no to Kaśka miałaś sobie mieć cb .....
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Nie krzywdzę słabszych więc Łukasz nie dostanie ode mnie batów. Słabszych ???? - osz Ty wredoto :tongue4: No nie, chyba zaraz zadzwonię do Malika żeby nie odbierał tego co ma odebrać Wiedziałam, że docenisz moje starania.
wit.s Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 ......bo wy to wszystko od razu byscie chcieli ustalac....zero spontanicznosci z waszej strony angela, luz. Podstawy trzeba ustalić (jak choćby to czyja ... która eeee... ), a na spontaniczność to już konsekwencja (...)nie ma co ustalać - wiadomo co i jak, a w razie czego rzeczywiście spontanicznie się resztę dosztukuje (...)spontan jest spontan To zróbmy tak, ze my z angelą i kasią sobie parę rzeczy p o u s t a l a m y A Wy z hornetem się razem spikniecie ... spontanicznie
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 To zróbmy tak, ze my z angelą i kasią sobie parę rzeczy p o u s t a l a m y A Wy z hornetem się razem spikniecie ... spontanicznie Zdecydowanie sie z toba zgadzam, tylko, że później ich "spontanicznie" poinformujemy co i jak jest ustalone.
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 To zróbmy tak, ze my z angelą i kasią sobie parę rzeczy p o u s t a l a m y A co też chcesz być tego dnia kierowcą i rozwozić wybrańców do domu po imprezce ?? A Wy z hornetem się razem spikniecie ... spontanicznie No nie - Wiciu tfuuuu, nie lubię kogutów :bicz3: Wolę kurki niż koguty
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 To zróbmy tak, ze my z angelą i kasią sobie parę rzeczy p o u s t a l a m y A co też chcesz być tego dnia kierowcą i rozwozić wybrańców do domu po imprezce ?? A Wy z hornetem się razem spikniecie ... spontanicznie No nie - Wiciu tfuuuu, nie lubię kogutów :bicz3: Nie rzucaj sie tak bo jeszcze hornet Ci dowali on sie nie przejmie, ze jestes "słabszy". :polew:
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Nie rzucaj sie tak bo jeszcze hornet Ci dowali on sie nie przejmie, ze jestes "słabszy". :polew: Za cienki z niego kogut - chudziutki, pędzony i hodowany na wsi Musiałby nabrać masy żeby miał jakiekolwiek szanse
wit.s Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Za cienki z niego Oj, to go ostatnio chyba nie widziałeś Zaczyna nabierać dyrektorskiego ... wyglądu
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Zaczyna nabierać dyrektorskiego ... wyglądu Chyba dyktatorskiego P.S. CZŁOWIEK, KTÓRY ZBAWI POLSKĘ:
angela Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 To zróbmy tak, ze my z angelą i kasią sobie parę rzeczy p o u s t a l a m y wink Wiciu sluszna koncepcja A Wy z hornetem się razem spikniecie ... spontanicznie Tylko ciekawe co kogucik na to.....
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 To zróbmy tak, ze my z angelą i kasią sobie parę rzeczy p o u s t a l a m y wink Wiciu sluszna koncepcja A Wy z hornetem się razem spikniecie ... spontanicznie Tylko ciekawe co kogucik na to..... Dobra to w takim wypadku ustalmy cos konkretnego. Angee, Wiciu, czekam na propozycje.
Motor Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 prawie wszystko.....zapomnielismy o najwazniejszym.......o terminie...... Najlepiej zaraz po spociku Po spocie to ja będe ubabrany bo Angee juz ma robote dla mnie.
angela Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Po spocie to ja będe ubabrany bo Angee juz ma robote dla mnie. Motor pewnie nie tylko ja .....z tego co bylo widac na ostatnim spocie to w kazdym aucie jest cos do zrobienia
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 prawie wszystko.....zapomnielismy o najwazniejszym.......o terminie...... Najlepiej zaraz po spociku Po spocie to ja będe ubabrany bo Angee juz ma robote dla mnie. No więc dlatego juz wcześniej pisałam, że lepiej chyba bedzie w jakis weekend a nie w srodku tygodnia.
angela Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Jeju...a co tu dzis taka cisza??? Pewnie udajecie, ze ciezko pracujecie
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Jeju...a co tu dzis taka cisza??? Pewnie udajecie, ze ciezko pracujecie Ja już siedzę sobie w domku - zdążyłem nawet kupić wycieraczki jednemu z klubowiczów
angela Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ja już siedzę sobie w domku - zdążyłem nawet kupić wycieraczki jednemu z klubowiczów grin Ty to masz fajnie....ja niestety jeszcze siedze w pracy A jakie LukaszkuR??? Bo ja tez potrzebuje nowki.....
lukaszr Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 A jakie LukaszkuR??? Bo ja tez potrzebuje nowki..... Polecam VALEO - są naprawdę dobre.
Rekomendowane odpowiedzi