Motor Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Łooo kurde .......Motor sie w koncu pojawil...... Gdzies Ty byl, jak Cie nie bylo.... A w ten wtorek to planujesz.....odwiedzic kolegow i kolezanki.....na spociku Tylko w poniedziałki jestem w Wawie na 100% no chyba ,że zdarzy się wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 confused4 Tylko w poniedziałki jestem w Wawie na 100% no chyba ,że zdarzy się wyjątek. No to w takim razie...my liczymy na ten wyjatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Czy Pani Angela zrobila już furkę? Bo jak nie to moja będzie musiała stać obok twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Czy Pani Angela zrobila już furkę? Bo jak nie to moja będzie musiała stać obok twojej A co sie stalo ??? No naprawiona.....tylko niech gamonie mi fure oddadza...... Bo od piatku juz czekam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Motor, Bryke sprzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 tak Motor sprzedaje pewnie dostał służbową "thalie" i po co mu jakieś a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 tak Motor sprzedaje dostał służbową "thalie" i po co mu jakieś a4 To że nie piszę to nie znaczy że nie czytam ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Motor, Bryke sprzedajesz? jak to jeśli tak to mam nadzieje że pamiętasz o uchwycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Motor, Bryke sprzedajesz? ze sprzedaje to nie wazne .... [pytanie powinno brzmiec :] Co kupujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 tak Motor sprzedaje dostał służbową "thalie" i po co mu jakieś a4 To że nie piszę to nie znaczy że nie czytam ............ ups... ale to taki mały żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKA1979 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam To co jest te spotkanie na forcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam To co jest te spotkanie na forcie? W Forcie i jest, tyle, że jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Adecneo tylko nie mów że niunie rozwaliłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Adecneo tylko nie mów że niunie rozwaliłeś ? Lekko mu ktoś światła z przodu potłukł i wgniótł maskę, najlepsze jest to, że sam nie wie gdzie to miało miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Adecneo tylko nie mów że niunie rozwaliłeś ? Lekko mu ktoś światła z przodu potłukł i wgniótł maskę, najlepsze jest to, że sam nie wie gdzie to miało miejsce. serio? jak to nie wie? tzn że to stało się gdzies na parkingu w czasie jego nieobecności to ktoś tu się brzydko zachował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Bardzo brzydko się ktoś zachował tłucząc oczko w mojej furce, to musiało się zdarzyć na parkingu pod pracą, Ale po szybkiej naprawie na przekładce opon, prawie nie widać tylko lekko maska do polakierowania i migacz do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akss Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ostatnio duzo slysze o porysowanych autach zostawionych na parking,az tu moj sasiad uznal ze moje bedzie lepiej wygladac z porysowanym zrerzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 uznaj że jego auto będzie lepiej wyglądać w kolorze węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Kurde jakas epidemia czy jak Wziasc takich normalnie i......... :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 angela, nie nerwuj sie, to szkodzi na urode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi