Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Cycu malinowy tak tez zrobie z tym tekstem :mrgreen: a o matrixie19 to moze nie mowmy dobrze ze nie ma go na filmie
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hehe wydaje mi się ze text KICHOLA trza wkleić do filmu na samym początku popieram :!: a matrix19, przydał by się jako przebłysk na filmie na jakieś fotce jako - "goście z kosmosu" :mrgreen: :mrgreen:
adamooo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Panowie i Panie..dzisiaj o mały włos nie zmiażdżył autobus mnie i Norbiego :mad: szkoda że nie spisałem numeru tego autobusu..i niech ten kierowca się cieszy że musiałem szybko jechać do roboty bo by był niezły łomot :shock:
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dobrze, że nic się Wam nie stało :!: oglądaliście jakąś furę :?: :smile:
Norbi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Panowie i Panie..dzisiaj o mały włos nie zmiażdżył autobus mnie i Norbiego :mad: szkoda że nie spisałem numeru tego autobusu..i niech ten kierowca się cieszy że musiałem szybko jechać do roboty bo by był niezły łomot :shock:Adamooo też o tym od razu pomyślałem, ale nie było można go dojść przez te j**ane korki. Myślałem, że skreci w Marszałkowską(jechałem tam po żonke) ale na przystanku go nie było. Zajebałbym w łeb. Żadko się denerwuje, ale h... mnie wku... Jakby sie ktorys z nas ruszyl mielibysmy polamane paluchy u nog.
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Lukas23 są a raczej będą jakieś fotki z wczoraj w albumie:?:
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 fotki beda ze 3 zrobilem panowie filmy pozgrywane na kompa jutro zaczynam rezanie troszke tego bedzie Poziek dla ciebie tez bedzie kopia razem z czescia "W" gdzie byles glownym aktorem :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Poziek dla ciebie tez bedzie kopia razem z czescia "W" gdzie byles glownym aktorem myśłę, że każdy z nas będzie miał swój własny rozdział w tym filmie :mrgreen:
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Z częscia zlotowa to tak ale na W to tylko tomboy, ono, poziek, bartte no i adamooo reszta nie brala udzialu no chyba ze ja bo ich startowalem :mrgreen: Dzik jestem
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak wrocisz to stawiasz krowke :mrgreen:
poziek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 jak pisałem wy podajecie nazwe lokalu a ja was tam zabieram nowych kolegów A4- kowców również
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 nowi to sie chyba nas boja tyle sie naczytali po tym zlocie ze czesto wpadamy w "szau" i wogole dziki jestesmy to wola nie ryzykowac i sie nie pokazywac ale spoko Poziek bedzie wiecej dla nas do wypicia :mrgreen:
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ja tam tez zawsze z kierowca jezdze :mrgreen:
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 HEHE a kto jest Twoim kierowcą powiedz??:) pochwal sie możesz też fotki wkleić
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Poziek ten cyc nie pije Jest sprawny inaczej
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a co zle wam bylo jak na zlocie ktos wozil wasze d*p... no ale opłacało sie nie pic i siasc za sterami B7 :mrgreen:
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie no lukas spoko przynajmniej sie nikt nie utopił
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 jakie topienie przeciez Cyc malinowy ma ratownika :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi