Lukas Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 juz spac nie no ja dopiero rozgrzewam PSa
angela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 juz spac nie no ja dopiero rozgrzewam PSa Lukas jak codziennie o tej porze..... No to juz wiemy, kto jest winny Twojej nieobecnosci we wtorek .....
Lukas Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ange we wtorki PSa to ja zabieram ze soba do auta
angela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dvd,Tv......i te sprawy......no kurcze jak moglam o tym zapomniec.......
krzyniek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 pod puławską na dolince służew. był dzwon a raczej dwa jeden po drugim i z tego co zdążyłem zauważyć to chyba jakieś audi b5 brało udział mam nadzieje że nikt z naszych. co do tej esy to może Norbi miałeś racje mówiąc ona może byc po dobrym wypadku i może dlatego gościu tak kombinuje. Brynia napisz mi jak ten gościu się nazywa to to prześwietlę miłego wieczorku
slaweq Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Slawq nie słuchaj gawędziarzy z Warszawy , Angela jest grzeczna , Prawie tak ja ja Dzieki Brynia;) Podniosłas mnie na duchu bo juz zaczynałem sie martwić czy mój Aniołek to czasami nie diabebełek
Norbi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Apropos Bryniowej eSy, jeżeli gość tak ściemnia, to prawdopodobnie naprawia, żeby wyglądała chociaż tak jak na fotkach. Częsta praktyka handlarzy Ale i tak bym obejrzał i gościa opierd... jeżeli palił głupa.
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Apropos Bryniowej eSy, jeżeli gość tak ściemnia, to prawdopodobnie naprawia, żeby wyglądała chociaż tak jak na fotkach. Częsta praktyka handlarzy Ale i tak bym obejrzał i gościa opierd... jeżeli palił głupa. Trzeba wziąć czujnik lakieru i sprawdzić. I po problemie.
angela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dobranoc a może dzień dobry hmmm....to zalezy.....jedni sie klada a drudzy juz wstaja...... Dobranoc wszystkim........
Norbi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Siemata ogry i ogrzyce Wstawać!!!!!!!!!
slaweq Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam Wszystkich w ten sobotni ranek...
Norbi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja chce snieg Ja też, ale tylko na Broniszach i w górach
Norbi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Norbi jedziemy dzisiaj ,, S" oglądac, gdzieś ok 13-stej wyjeżdzamy z Radomia, jak nie masz co robc to daj znać A podjedziecie po mnie ?
lukaszr Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 A podjedziecie po mnie ? Ale Ty wygodny jesteś no. Królewicz
Rekomendowane odpowiedzi