letallec Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 :notworthy:WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA LUKASZAR :notworthy: Furacz sprzątnięty na parking, a jutro szukam mechaniora, co mi to ogarnie(przydałoby sie auto na święta). Jeszcze raz dziękuje. Masz u mnie duży
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A co się w końcu wysrało? Zdiagnozowaliście?
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Number 2! Musisz uważać z tym "Number 2". Wyrażenie to w slangu angielskim ma dosyć perioratywne znaczenie Among children, or when otherwise calling for subtlety, the phrase "number 2" can refer to the act of defecating (with urination being "number 1"). Wikipedia
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Number 2! Musisz uważać z tym "Number 2". Wyrażenie to w slangu angielskim ma dosyć perioratywne znaczenie Among children, or when otherwise calling for subtlety, the phrase "number 2" can refer to the act of defecating (with urination being "number 1"). Wikipedia malik musisz nas częstowac takimi przyjemnościami
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Number 2! Musisz uważać z tym "Number 2". Wyrażenie to w slangu angielskim ma dosyć perioratywne znaczenie Among children, or when otherwise calling for subtlety, the phrase "number 2" can refer to the act of defecating (with urination being "number 1"). Wikipedia malik musisz nas częstowac takimi przyjemnościami Przepraszam, ale skojarzyło mi się z wczorajszym odcinkiem South Park, gdzie Stan zrobił właśnie "Number 2" do szkolnego pisuaru Otwieram 979 BTW
letallec Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A co się w końcu wysrało? Zdiagnozowaliście? Nie, nawet go nie odpalalem. Lukasz zerknął pod mache i stwierdzil znaczne wycieki oleju na przewodach doprowadzajacych powietrze za turbina + zawalony EGR. Choć olej jest około 2 mm ponad minimum. Ściągnęliśmy barachło na strzeżony i jutro szukam desperata co mi to naprawi.[br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 21:35 _________________________________________________ Na forum wszyscy sobie pomagają, pomóż i Ty, wieć cd - sukienka czy tunika. Na razie prowadzi sukienka!!!! Brynia, nie mam wątpliwości i głosuję za 2.
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 teraz po załączeniu fotek zdecydowanie opcja 2
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Anulka, oni nie są zdecydowani więc ja zadecyduję ostatecznie: zdecydowanie opcja numer 2 (tak jak na prezentacji ) :th:
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Anulka, oni nie są zdecydowani Kto nie jest zdecydowany??? Chyba tylko Brynia. Wszyscy wybrali 2 przecież
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Anulka, oni nie są zdecydowani więc ja zadecyduję ostatecznie: zdecydowanie opcja numer 2 (tak jak na prezentacji ) :th: aż Ci się Avatar zagotował znowu w majtach grzebie albo za długo się w niego wpatruje
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 ... że jak on nie dał rady, to inni dali radę Polecamy się na przyszłość Jakby Łukasz nie dał rady
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Strasznie WAM dziękuję, przywracacie mi wiarę w decyzyjność facetów. Zaraz powiem o tym Ł :polew: , że jak on nie dał rady, to inni dali radę :polew: ...... mi pomóc No nie a moim zdaniu to zapomniałaś, jak nic
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 To akurat prawda stanęli na wysokości zadania. :oklaski: panowie.
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie Kaśka Twoje bardzo istotne , ale najwięszy ubaw mam z tego, że podobno faceci się na ciuchach nie znają- a tu proszę :oklaski: i do tego jaka zgodność Na damskich ciuchach znają się tylko geje - resztę sobie dziewczyny dopowiedzcie
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie Kaśka Twoje bardzo istotne , ale najwięszy ubaw mam z tego, że podobno faceci się na ciuchach nie znają- a tu proszę :oklaski: i do tego jaka zgodność Na damskich ciuchach znają się tylko geje - resztę sobie dziewczyny dopowiedzcie Dlatego jesteście jak nasze dobre koleżanki :polew:
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie Kaśka Twoje bardzo istotne , ale najwięszy ubaw mam z tego, że podobno faceci się na ciuchach nie znają- a tu proszę :oklaski: i do tego jaka zgodność Na damskich ciuchach znają się tylko geje - resztę sobie dziewczyny dopowiedzcie Hehehe.. no to wydało się.. to forum dla gejów
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 resztę sobie dziewczyny dopowiedzcie ale dałeś ... następny otwiera 980
Rekomendowane odpowiedzi