Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 to może po tej spektakularnej dekonspiracji Łukasza zaczniemy sobie już swobodnie plotkować o ciuszkach
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 to może po tej spektakularnej dekonspiracji Łukasza zaczniemy zmieniać sobie już swobodnie plotkować o ciuszkach Taaaaaa, zaczynamy od jutra, po porannej, wspólnej jajeczniczce
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 to może po tej spektakularnej dekonspiracji Łukasza zaczniemy zmieniać sobie już swobodnie plotkować o ciuszkach A żona to taka tylko śćiema dla skołtunionego społeczeństwa
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Taaaaaa, zaczynamy od jutra, po porannej, wspólnej jajeczniczce No coś Ty, przecież ptasia grypa szaleje!
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No coś Ty, przecież ptasia grypa szaleje! Oj Maliczku, nie przesadzaj. Wiesz, że jajeczniczka to tylko wymówka ...
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 to może po tej spektakularnej dekonspiracji Łukasza zaczniemy zmieniać sobie już swobodnie plotkować o ciuszkach A żona to taka tylko śćiema dla skołtunionego społeczeństwa :polew: do tej pory wszystko pięknie działało no ale znalazł się ..kopernicus i cała konspiracja w piz*u
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 do tej pory wszystko pięknie działało no ale znalazł się ..kopernicus i cała konspiracja w piz*u Już nie przesadzaj, że wszystko szło ok. Niektórzy podejrzewali pewne rzeczy - po Tobie to wszystko widać i zaczęły się podejrzenia Gdybyś na spotach podawał rękę na przywitanie nie tak dziewiczo to by nikt się nic nie dowiedział :polew:
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 do tej pory wszystko pięknie działało no ale znalazł się ..kopernicus i cała konspiracja w piz*u Już nie przesadzaj, że wszystko szło ok. Niektórzy podejrzewali pewne rzeczy - po Tobie to wszystko widać i zaczęły się podejrzenia Gdybyś na spotach podawał rękę na przywitanie nie tak dziewiczo to by nikt się nic nie dowiedział :polew: miszczu ciętej riposty :polew: aczkolwiek wrażliwy
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 LukaszkuR teraz opowiadaj, jak urodziny minęły, czy marzenia się spełniły i jakie prezenty były ? Aniuśku, urodzinki minęły bardzo dobrze - dostałem od Was sporo życzeń, za co dziękuję raz jeszcze. Dostałem także za***isty prezent - w sumie wczoraj już, który wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Może to nie do końca było to, o czym wczoraj pisałem, że chciałbym dostać, ale też byłem :shocked: , bo to była część właśnie tego co chciałem Marzenia jeszcze się nie spełniły, ale jak to ktoś śpiewa: " ... sen się spełni ..." to i marzenia się spełnią
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No to chwal sie wreszcie co to było o czym myślałeś i co dostałeś?
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No to chwal sie wreszcie co to było o czym myślałeś i co dostałeś? Chciałbym, ale ... nie mogę :gwizdanie: No... od razu widac, ze bej Że co ???????
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No... od razu widac, ze bej Co to znaczy?
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 powiedzmy że to twardy ...imprezowicz
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie wiesz kto to bej? bej czy gej ??? chyba, że to to samo :>
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 bej czy gej ??? chyba, że to to samo to nie to samo choć bej może być gej
Rekomendowane odpowiedzi