boberek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja jestem spokojny jak nigdy i jak zawsze poprostu jak mi cos nie lezy to o tym mówie (pisze) ale uwazam ze miałem racje. moze koledzy na nastepmym spocie sie poproawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja jestem spokojny jak nigdy i jak zawsze poprostu jak mi cos nie lezy to o tym mówie (pisze) ale uwazam ze miałem racje. moze koledzy na nastepmym spocie sie poproawią nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Panowie, spokój już bo jak baby sie zachowujecie ale Brynka zobacz jak sie temat ruszył a od kilku dni nic sie nie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ale Brynka zobacz jak sie temat ruszył a od kilku dni nic sie nie dzialo nie ma tego zlego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja jestem spokojny jak nigdy i jak zawsze poprostu jak mi cos nie lezy to o tym mówie (pisze) ale uwazam ze miałem racje. moze koledzy na nastepmym spocie sie poproawią nawzajem no nawzajebm Jako nowego uzytkownika Twoim interesem jest sie przedstawić TEGO WYMAGA KULTURA OSOBISTA PS.jak idziesz na spotkanie gdzie jest 10 ludzi kórych nie znasz to wchodzisz do pokoju nic nie mówisz tylko siadasz i sie nie odzywasz ??? tylko czekasz az wszystcy wstana i powiedzą dzien dobry ?? * boberku, jeszcze jeden post na ten temat i naprawdę nie powstrzymam się z ostrzeżeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 jak juz mowilem, pojechalem tam na zaproszenie Lukasa, na forum sie zalogowalem dopiero dzis. Jakbym najpierw byl na forum to jak najbardziej bym sie wital a tak nie znalem tam absolutnie nikogo, udalismy sie tam z ojcem bo Lukas zaoferowal pomoc przy problemach z naszym autem. Dopiero potem powiedzial o forum. Tyle na ten temat, nie widze sensu dalszej, niepotrzebnie niemilej, wymiany zdan na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infra Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czy uważasz, że tym uszkodziłem czujnik klapy ??? nie po prostu, co po raz kolejny tlumacze, zauwazylem ze to i to nie dziala po podpieciu do samochodu. czego to wina to nie wiem bo sie nie znam. chcialem to wyjasnic a nie szukac zwady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 To z innej beczki Ma ktos zbędne ramki klubowe? Kolega kupił B6 i chcialby zeby byla jeszcze ładniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja chciałem powiedzieć, że moja dupohanownia mówi: "poziek twoja siwa strzała ma pincet kuniuuf" to dla wszystkich, którzy coś mówili na ten temat dupohamownia kochani, dupohamownia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 dupohamownia kochani, dupohamownia Poziu dopiero 15 godzina a ty znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 nie po prostu, co po raz kolejny tlumacze, zauwazylem ze to i to nie dziala po podpieciu do samochodu. czego to wina to nie wiem bo sie nie znam. chcialem to wyjasnic a nie szukac zwady. spoko spoko - moze to tylko wina Twojego Avatara :> żartuje of kors witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja chciałem powiedzieć, że moja dupohanownia mówi: "poziek twoja siwa strzała ma pincet kuniuuf" to dla wszystkich, którzy coś mówili na ten temat dupohamownia kochani, dupohamownia :polew: Acha, czyli jak przeliczyć Twoją dupohamownie na jednostki rzeczywiste według wzoru: ilość KM = (dupohamownia poźka / 7) *2,5 to wychodzi 178,5 KM - czyli w normie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja chciałem powiedzieć, że moja dupohanownia mówi: "poziek twoja siwa strzała ma pincet kuniuuf" to dla wszystkich, którzy coś mówili na ten temat dupohamownia kochani, dupohamownia :polew: ewidentnie odczyty sa zawyzone .... ktos Ci chyba musi zrobic kalibracje dupohamowni .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja chciałem powiedzieć, że moja dupohanownia mówi: "poziek twoja siwa strzała ma pincet kuniuuf" to dla wszystkich, którzy coś mówili na ten temat dupohamownia kochani, dupohamownia :polew: no niezła stajnia Poziek :th: a to że awansem to ciii :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Lukaszur u mnie zawsze się mnoży, zawsze Co Ci sie tam znowy mnoży ... zeby sie tylko nie rozmnożyło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja chciałem powiedzieć, że moja dupohanownia mówi: "poziek twoja siwa strzała ma pincet kuniuuf" to dla wszystkich, którzy coś mówili na ten temat dupohamownia kochani, dupohamownia :polew: ewidentnie odczyty sa zawyzone .... ktos Ci chyba musi zrobic kalibracje dupohamowni .... osz ty w dupe kopany wpadnij na spota w końcu to bedziesz mogł mi zrobić kalibrację nagramy i puścimy O. a potem już tylko dwie opcje pozostaną: 1. bedziesz singiel 2.zagramy w trójkącie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 wpadnij na spota w końcu to bedziesz mogł mi zrobić kalibrację nagramy i puścimy O. a potem już tylko dwie opcje pozostaną: 1. bedziesz singiel Chłopaki, może skalibrujcie się gdzieś poza spotem, bo jak to zrobicie na spocie to ludzie przestaną przyjeżdżać 2.zagramy w trójkącie To macie jakiegoś chętnego jeszcze na kalibrację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ja chciałem powiedzieć, że moja dupohanownia mówi: "poziek twoja siwa strzała ma pincet kuniuuf" a siwy taki niepozorny z wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 http://www.ilekosztuje.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi