Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 LODY O 14 tam gdzie zawsze a ty Tomboy kupuj ta lancie i dawaj na lody
adamooo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 hehe Tomboy masz tu linka dzwoń i umawiaj się żeby przyjechał we wtorek to go potestujemy A L L E G R O
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 o to ja czegoś nie wiem?? TOMBOY jest strażakiem ?? :mrgreen: :mrgreen:
adamooo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 o to ja czegoś nie wiem?? TOMBOY jest strażakiem ?? :mrgreen: :mrgreen: to nie wiedziałeś..Tomboy dorabia sobie troche po pracy :mrgreen: i szukał jakiegoś wozu :shock: Wujku Poźku jak tam nasze interesy :???: ?
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No ja juzem wrocil ze spota bylo nas 3 ale nawet widzielismy spankiego jak przelatywal do chaty szkoda ze nas nie zauwazyl. A co do Tomboya to prawda ma chlopak zdolnosci sikawka umie operowac tylko mu wozu braklo ostatnio to dorabial na autobusie "springer" jest na zdjeciach w albumie Adaś jaki ladny masz avatarek to ta twoja siostra :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Adaś jaki ladny masz avatarek to ta twoja siostra fiu fiu :razz: ty Tomboy kupuj ta lancie :roll: to lepiej jak na spty będzesz "springerem" przyjeżdzał :mrgreen: chopaki opoiero wróciłem z lansu rowerowego...w mordę dawno tak nie zmokłem :!: :!: ale świnek było na lodach , co nie ono :razz:
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 adamooo mailby co robic i za czym sie patrzec no ale fakt ruch jak na marszalkowskiej z tymi laskami :mrgreen:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Adamoo w poniedziałek płace wiec za tydzień powinienem mieć to u siebie
Gość Tomboy Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 hehe Tomboy masz tu linka dzwoń i umawiaj się żeby przyjechał we wtorek to go potestujemy A L L E G R O ehe... tak jak mówiłem lukasowi, ze chodzi za mna thesis, ale to na razie sekret - szukam wciaz oooo w quattro a jak sie uda wyrwac tanio "boskie" auto to chyba sie skusze.
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 bylem dzisiaj na imoli no i tor jako taki nie za szeroki ale da sie rade ale te gokarty to prawie zlomy w USA jezdzilem na nowencjach chyba w porownaniu do tych no ale generalnie trzeba by sie wczesniej namyslec jak naprawde chcemy jechac i dac rezerwacje bo moze byc problem z taka iloscia osob
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No ja juzem wrocil ze spota bylo nas 3 ale nawet widzielismy spankiego jak przelatywal do chaty szkoda ze nas nie zauwazyl. a no przejeżdzałem ... niestety nie zwracałem uwagi na lodziarnie ani na Audi ;-) ... zmecznie prowadziło mnie prosto do domku .... :twisted:
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 qwa spanky jakiś ty zarobiony wiecznie masz czas przynajmniej na potrzeby fizjologiczne ? hihi
platiniumm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 przwsnaj sie lukas23 ze byles pocwiczyc na torze zeby kich nie bylo co?
T-żółw Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 qwa spanky jakiś ty zarobiony wiecznie masz czas przynajmniej na potrzeby fizjologiczne ? hihi najbardziej zarobiony to jest malinowy cyc :mrgreen: ten to ma tabakę non stop ono w końcu moc masz konkretną :razz: Łukaszek, poćiwiczył na bank bo...ostatni na mecie stawia krówkę i to nie byle jaką :mrgreen:
Lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Panowie dostaniecie baty jak tylko dostane bolida w swoje rece :twisted:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 mój najlepszy czas na imoli 20.36 :twisted: 86kg wagi
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 qwa spanky jakiś ty zarobiony wiecznie masz czas przynajmniej na potrzeby fizjologiczne ? hihi :twisted: pamietaj ze czas to pieniadz .... ;-) P.S w łikendy nie pracuje .... tylko sie bawie .... :twisted:
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czas to pieniadz ale godzinka jeszcze nikogo nie zrujnowala mysle :razz:
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czas to pieniadz ale godzinka jeszcze nikogo nie zrujnowala mysle :razz: wiem wiem ... postaram sie poprawic ... ;-) BTW ... nie wiedziałem ze spotykacie sie w ta niedziele na lodzikach .... :twisted:
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Lukas wypowiedz się w temacie z CB radiem, pleeeesssssse
Rekomendowane odpowiedzi