krzyniek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 qrw... ale nie fart w niuni umarł aku a w drugim aucie 2xprzebite koło i musiałem jeździć dziś na motocyklu ale :kox:
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 qrw... ale nie fart w niuni umarł aku a w drugim aucie 2xprzebite koło i musiałem jeździć dziś na motocyklu ale :kox: sciemniasz .. chciałeś pośmigać bzykolotem ,a aku i oponka to tylko zbieg okoliczności :cwaniak1:
krzyniek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 qrw... ale nie fart w niuni umarł aku a w drugim aucie 2xprzebite koło i musiałem jeździć dziś na motocyklu ale :kox: sciemniasz .. chciałeś pośmigać bzykolotem ,a aku i oponka to tylko zbieg okoliczności :cwaniak1: nie ukrywam że chciałem bo ostatnio nawet go w garażu odpalałem żeby go przepalić i posłuchać tego dźwięku ale jazda kuźwa to jest niebezpieczna o tej porze roku u nas a właśnie reanimuje aku i nie wiem czy dam radę na spota jechać
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 ego dźwięku ale ja właśnie reanimuje aku i nie wiem czy dam radę na spota jechać Do 19 sie napewno zreanimuje :cwaniak1: A co masz za pocisk ?
krzyniek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Do 19 sie napewno zreanimuje :cwaniak1: A co masz za pocisk ? mam nadzieję pocisk hm... to tylko strzała małe kawasaki niech ktoś weźmie ze sobą kabelki rozruchowe i wrazie czego pożyczy pare amper
pre_pl Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 ZAWSZE MI BRAKOWALO TEJ EMOTY, ale interweniowalem :cwaniak1: :cwaniak1: :cwaniak1: :cwaniak1: w mordę, Ty to masz chody chopie.... Jak rany
m@riucha Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 może mi się uda dzisiaj wpaść na spota ok 20
krzyniek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Trza powoli na spota ruszać :beer1: jak mi niunia odpali
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja dzis chyba pobilem swoj rekord na trasie Fort Wola > Rodziciele, glownie dzieki B7 2.0TQ, ktore co i rusz mi uciekalo, ale Pan okazal sie chyba mistrzem prostej, bo po zjezdzie z prostej bezkolizyjnej zwolnil do 140... :cwaniak1:
Lukas Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Poziek piekny dzwiek wydajesz slyszalem Cie jak bylem juz na Nowodworach do swego blaszaka zajezdzales chyba
angela Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 A ja nie dotarlam dzis na spota... Nie dlatego , ze nie moglam.......zapomnialam,ze dzis wtorek........
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie dlatego , ze nie moglam.......zapomnialam,ze dzis wtorek........ Zakochalas sie, czy co... ?
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Melduje się po spocie. Krzyniek, jak następnym razem będziesz miał to serduszko na szybie to Cie wygonie.
angela Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie dlatego , ze nie moglam.......zapomnialam,ze dzis wtorek........ Zakochalas sie, czy co... ? hmmmm......... kurde nikt mi nie przypomnial ze dzis spot......
krzyniek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Melduje się po spocie. Krzyniek, jak następnym razem będziesz miał to serduszko na szybie to Cie wygonie. ale ono mi się bardzo podoba...... Tosik jak Ty będziesz tak jeździł to :doh1:
krzyniek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 ale ono mi się bardzo podoba...... wiedziałem że się ktoś czepnie tego
Rekomendowane odpowiedzi