wit.s Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 angee, przeciez napisalem ze zakochani spokojnieja :decayed:a[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 17:56:33_________________________________________________ hmmmm.......cos chetnych brak na.... :drunk: Co jest z wami dziki...to do was nie podobne
letallec Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 angee, przeciez napisalem ze zakochani spokojnieja :decayed:a[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 17:56:33_________________________________________________ hmmmm.......cos chetnych brak na.... :drunk: Co jest z wami dziki...to do was nie podobne Czemu nie
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sie znaczy na jakieś łykanie umawiacie, tak beze mnie ?
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sie znaczy na jakieś łykanie umawiacie, tak beze mnie ? ale jak bez Ciebie przeciez dopiero Angee pyta cyt: "Co jest z wami dziki..." może się ktoś orientuje, firma w wawie która robi nadruki na kubki ( z tym że zależy mi na czasie)
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Widze,ze chetnych jakos brak na spotkanko....w klubowym gronie No coz szkoda.....
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Widze,ze chetnych jakos brak na spotkanko....w klubowym gronie No coz szkoda..... Przeca estem
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 jak malo ja tu widze z 8 osob Angela Jakie 8....... Ja tu widze Krzynka ..Norbiego i Letallca.... Tylko niestety nikt sie nie zadeklarowal tak na sto procent......[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 21:51 _________________________________________________ Przeca estem drunk No to jak jestes to git..... Tylko Norbi wiesz ja zaproponowalam wyjscie........ale nad miejscowka wy musicie pomyslec.....
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 ja najwyżej nie będę ale jestem na tak Adrian jak wróci z włoch to podejrzewam że też chętnie, a co z Kasią?
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 ja najwyżej nie będę ale jestem na tak No to juz mi sie podoba..... A co z reszta
Lukas Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no ja mysle ze tez w niedziele mam ostatni egzamin ale na troche bede
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no ja mysle ze tez w niedziele mam ostatni egzamin ale na troche bede No nareszcie :oklaski:
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 to już jest cztery osoby A ja to co? TY hm..... no gdzies zostałes policzony ale nie wpisany poprawiamy, to jest już pięć.
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Jakie piec...... A ja to co...... już Cię liczyłem. Norbi, Lukas, Angee, Sławeq i ja
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 To ja nie ide o choroba zapomniałem :doh1: to już jest pięć+letallec
Rekomendowane odpowiedzi