Lukas Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 To odpalaj filma i wtedy bedziesz dopiero w :shock: :shock: :shock:
poziek Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 filmik ze skokami obejrzany.... dziki z was straszne [ Dodano: 2006-09-06, 00:41 ] filmik z W obejrzany... Lukas masz talent :)
Gość MorgothDBMA Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 To co tam o której wróciliscie ?? Ja około 22:00 byłem w Lublinie Zabrałem pannę i około 1:00 byłem w Minsku . A teraz znów w Wawie w pracy PS: Nie jestem z Lublina, tylko czesto tam bywam Jestem z Mińska Maz.
Gość Tomboy Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 też już jestemdobrze było Was panowie zobaczyć po tych 4 miesiącach jutro oddaje auto do Szewczyka!! i bede miał świety spokój, Amen Ono radyjko działa fajnie, jutro kupuje właśnie gadam z tomboyem:) A6 czy nie A6 NIE!!! A6 na pewno tylko które???!!
Lukas Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 Lukas masz talent staralem sie jak moglem szkoda tylko ze byly nie potrzebne koszty w postaci kamery :roll:
ono Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 A co tu qwa taka cisza ?? Poziek jak rezanie zegarów? Mi sie dziasiaj nudziło i oderwalem napisy z tyłu Zrobiłem profi nic nie widać
poziek Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 dałem ciała i nie pojechałem na spotkanie z CTV... miałem egzam w tym czasie...shit CTV pewnie się już do mnie nie odezwie... Ono zamiast takich pierdół jedź na przegląd wcześniej i wgrywaj program!! a my będziemy 16.09 na miejscu ciebie dopingować już jeden raz chłopaki przez CD ostrzegli mnie przed suszarką
ono Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Jade w poniedziałek sie umawiać na przeglądzik może mi zrobią szybko to wtedy fruuuuu. Ale nie wiem czy chce przed ćwiarą program , moze pojade na serii ale inaczej troszke . Sie jeszcze pomyśli. Poziek gdyby nie CB to bym juz w pierdlu siedził chyba Myślisz ze CTV walnie focha ? hihi
T-żółw Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Mi sie dziasiaj nudziło i oderwalem napisy z tyłu Zrobiłem profi nic nie widać a zostawiłeś napis quattro :?:
T-żółw Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 mam go w innym miejscu w kieszeni :?:
Gość Tomboy Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Jade w poniedziałek sie umawiać na przeglądzik może mi zrobią szybko to wtedy fruuuuu. Ale nie wiem czy chce przed ćwiarą program , moze pojade na serii ale inaczej troszke . Sie jeszcze pomyśli.Poziek gdyby nie CB to bym juz w pierdlu siedził chyba Myślisz ze CTV walnie focha ? hihi NIE :mrgreen:
Kunio Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 ej to kto sie wybiera na to bemowo w sobote, bo ja mam chec jechac ale sam z siebie glupka robil nie bede
Gość Tomboy Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 i ja tez mam wolną sobote!Wiec chetnie...
Kunio Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 dobra to jeszcze sie zgadamy do tego czasu szkoda tylko ze inne klasy zapisales sie juz? ile to kosztuje? BTW: ma ktos VAGa i bedzie we wtorek na torwarze? mam problem z climatronickiem
T-żółw Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Teraz jest tu : szczerze nie podoba mi się ale to Twój pażdzioch przecież :mrgreen: mnie chyba na bemowie nie bedzie, mam chrzciny i inne tego typu rzeczy :razz: muszę na 16 być u siebie na wsi :!: i ja tez mam wolną sobote!Wiec chetnie... tombój a weekendów nie masz czasem tylko rodzinnych :?: :roll: :razz:
Gość Tomboy Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Teraz jest tu : szczerze nie podoba mi się ale to Twój pażdzioch przecież :mrgreen: mnie chyba na bemowie nie bedzie, mam chrzciny i inne tego typu rzeczy :razz: muszę na 16 być u siebie na wsi :!: i ja tez mam wolną sobote!Wiec chetnie... tombój a weekendów nie masz czasem tylko rodzinnych :?: :roll: :razz: niedziele mam dla rodziny...a niektóre weekendy to szkoła
ono Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Zapisujesz sie na bramce wjazdowej , kosztowalo chyba 30 zł za start i 30zł za osobe jak dobrze pamiętam.Klasy są oki bo jest street klasa bardziej dla normalnych samochodów nie wybebeszonych. Żółw na zywo wygląda inaczej
Rekomendowane odpowiedzi