Flyer Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ragga, skad Ty takie foty bierzesz? Senk ju wszystkim
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ragga[/b], skad Ty takie foty bierzesz? :shocked hyhyh z internetu www.google.pl no i www.nasza-klasa.pl ...a no i z imprez klasowych w ogolniaku
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Senk ju wszystkim Michałek chciał przez to powiedzieć, że stawia flachę na zlocie
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Michał wszystkiego naj naj najlepszego! raggaman foty wyczesane
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Flajer, najlepszego.. i żeby nie było dymu z rury...
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 krzyniek tomaszust Lecita dziś na spota ? jak się nie rozchoruje to tak: lecę bo chce....
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 krzyniek tomaszust Lecita dziś na spota ? jak się nie rozchoruje to tak: lecę bo chce.... Nir rozchorujesz sie ...dezerter
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jak się nie rozchoruje to tak: lecę bo chce.... Ty nie rób scen - mnie dzisiaj nie będzie, bo mnie zmogło, więc ktoś musi VAGować cwaniaczku
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jak się nie rozchoruje to tak: lecę bo chce.... Ty nie rób scen - mnie dzisiaj nie będzie, bo mnie zmogło, więc ktoś musi VAGować cwaniaczku To ja chce logi Krzyniek
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jak się nie rozchoruje to tak: lecę bo chce.... Ty nie rób scen - mnie dzisiaj nie będzie, bo mnie zmogło, więc ktoś musi VAGować cwaniaczku nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln raggaman a ile wytrzyma Ci aku na Tosika transformatorku bo jeszcze baterii nie zakupiłem nowej ps. logi musimy zrobić u mnie
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jak się nie rozchoruje to tak: lecę bo chce.... Ty nie rób scen - mnie dzisiaj nie będzie, bo mnie zmogło, więc ktoś musi VAGować cwaniaczku nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln raggaman a ile wytrzyma Ci aku na Tosika transformatorku bo jeszcze baterii nie zakupiłem nowej ps. logi musimy zrobić u mnie Spoko mam nowe aku to sie jeszcze czajnik podłączy i kawke strugnie na przeczyszenie :>
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln I dobra cena, przynajmniej później ludzie docenią w razie co moją cenę 99,99 PLN
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln I dobra cena, przynajmniej później ludzie docenią w razie co moją cenę 99,99 PLN podniosłem trochę bo ostatnio (79,99) to nawet po kosztach nie było :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 podniosłem trochę bo ostatnio (79,99) to nawet po kosztach nie było :gwizdanie: No bez przesady z tymi promocjami - psujesz rynek. Ja w takim razie chyba też podniosę do 129,99 PLN
poziek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja naprawię każde auto metoda "na rezacza" za 11.99 zł brutto :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja naprawię każde auto metoda "na rezacza" za 11.99 zł brutto :gwizdanie: plus koszt trytytek
Italiano Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln I dobra cena, przynajmniej później ludzie docenią w razie co moją cenę 99,99 PLN podniosłem trochę bo ostatnio (79,99) to nawet po kosztach nie było :gwizdanie: podniosłem trochę bo ostatnio (79,99) to nawet po kosztach nie było :gwizdanie: No bez przesady z tymi promocjami - psujesz rynek. Ja w takim razie chyba też podniosę do 129,99 PLN To ja zamawiam zrobienie logów u mnie. (oczywiście wydruk poproszę) Płacę po wykonaniu roboty i dorzucę jeszcze krówkę.
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja naprawię każde auto metoda "na rezacza" za 11.99 zł brutto :gwizdanie: W życiu bym nie dał Tobie auta do naprawy - chciałbym jeszcze nim pojeździć ... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi