Kolkov Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 To sie nazywa tuning Ooo mamo Tjunink systemu spryskiwaczy aaaaa i czypa trza zainstalować.... Ambitny typ nie ma co
alvaro Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Bracia Butabi to dawać tu fotki waszych skserowanych wozów (ale chyba coś się komuś poje...ło bo zrobił lustrzane odbicie)
Flyer Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Ja to zolwia widze zawsze w tej samej bluzie
poziek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 ZDJĘCIE KOKS !!!!!!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
hhacek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Ja to zolwia widze zawsze w tej samej bluzie zawsze ja zaklada specjalnie do zdjec jakis dziwny jest
alvaro Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 hhacek chyba ciut więcej ważysz bo Twoja niżej siedzi...
poziek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 hhacek chyba ciut więcej ważysz bo Twoja niżej siedzi... :polew: :polew: nie nie nie - bo Żółwiu nie zjadł pizzy
alvaro Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Poziek nie nie nie - bo Żółwiu nie zjadł pizzy grin albo nie dość że nie zjadł to podrzucił ją hhackowi do kufra albo jeszcze lepiej - już wiem gdzie teraz siedzą moje kury i świnia bengalska :polew:
T-żółw Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Ja to zolwia widze zawsze w tej samej bluzie na wczorajszym spocie miałem przecież inny zestaw hhacek[/color][/b] chyba ciut więcej ważysz bo Twoja niżej siedzi... ta sama zawiecha 1BE i mój troszkę dalej stoi hhacek chyba ciut więcej ważysz bo Twoja niżej siedzi... :polew: :polew: nie nie nie - bo Żółwiu nie zjadł pizzy fakt od zlotu nie wciągnąłem żadnej
hhacek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 kurde ja tez mam sweterek z wisly na tej fotce
Flyer Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Lukaszr na tatusia się nadajesz- do roboty :gwizdanie: :cwaniak1:
poziek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Poziek musimy częsciej do Ciebie wpadać Fifi spał całą drogę i całą noc- taki był zmęczony Lukaszr na tatusia się nadajesz- do roboty :gwizdanie: Mój Ł cały wieczór wpartywał się w fotki Norbiego ze Zlotu i szukał podobieństwa do Filipa- taki mu pranie mózgu zrobiliście Poziek sorry za ,, zadymę" ale nie mieliśmy go z kim zostawić. Przynajmniej zobaczyliście jaki są ,,zalety" posiadania dzieci. :gwizdanie: Brynia - Fifi to mały dzik i bedzie z niego dobry klubowicz Dzięki za pomoc :th: A LukaszR sam mi powiedział, że jedzie prosto do domu strzelać...powiedział, że celuje w bliźniaki... :gwizdanie: :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Poziek musimy częsciej do Ciebie wpadać Fifi spał całą drogę i całą noc- taki był zmęczony Jego zmęczenie widzę do dzisiaj na swojej bluzie Lukaszr na tatusia się nadajesz- do roboty :gwizdanie: Słoneczko, normalnie masz szczęście, że mieszkasz daleko, bo dostałabyś klapsa na goły tyłek Aczkolwiek trochę racji masz ... Mój Ł cały wieczór wpartywał się w fotki Norbiego ze Zlotu i szukał podobieństwa do Filipa- taki mu pranie mózgu zrobiliście Fifi jakoś tak lekko zaciągał jednak tym: KAAA-NIII-KUUUUU-ŁY :polew: A LukaszR sam mi powiedział, że jedzie prosto do domu strzelać...powiedział, że celuje w bliźniaki... :gwizdanie: :gwizdanie: Jasne i co jeszcze. Chyba bym się musiał wtedy rozdwoić
malik Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 dokładnie ..małe fułaje z mojej strony :> Chyba faux pas "fułaje" (czyli fuaye) to nasze kuluary
alvaro Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Poziek że celuje w bliźniaki... o ja !!! oby nie takie co ukradły księżyc... :polew:
lukaszr Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 o ja !!! oby nie takie co ukradły księżyc... :polew: Dlatego wolę nie ryzykować
AndyN Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Panie, Panowie, czy na spot 25 marca mógłby ktoś z Szacownego Grona przybyć z laptopem i kablem? Chodziłoby o zdiagnozowanie auta Z góry dziękuję
Aydaho Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Panie, Panowie, czy na spot 25 marca mógłby ktoś z Szacownego Grona przybyć z laptopem i kablem? Chodziłoby o zdiagnozowanie auta Z góry dziękuję uu z laptopami akurat ciężko na spotach .......... żartuje zawsze sa przynajmniej 2-3. Łukaszr - znowu 99,99 na konto
Rekomendowane odpowiedzi