Flyer Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Poź, lepiej uwazaj... 5. Jeżeli znasz innego faceta dłużej niz 24 godziny, jego siostra jest dla ciebie - NIEOSIĄGALNA. No... chyba, że się z nią później ożenisz.
Lukas Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Ja na miejscu Pozia czego innego bym sie obawial Tak dziecinko! Pchaj mocniej!- No dalej! Zrób to jeszcze raz! - Jeszcze jedna seria i lecimy pod przysznic! - Niezły tyłek! Jesteś Koziorożcem?
tomaszu Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=p3_6-KfrSyE&hl=pl"></param><param namejavascript:void(0);="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=p3_6-KfrSyE&hl=pl" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Podstawówka... ponadczasowy kawałek. Pierwsza pewnie Kaśka mnie zjedzie za te regularne bity. : D
lukaszr Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Tylko jak do Ciebie zadzwoniłem to już miałem w ręku kupione tarcze i klocki na tył i pewnie przepłaciłem ze 120% Może już nie będę mówił ile przepłaciłeś, ale na pewno byśmy się mogli za to trochę napić Poź, lepiej uwazaj... 5. Jeżeli znasz innego faceta dłużej niz 24 godziny, jego siostra jest dla ciebie - NIEOSIĄGALNA. No... chyba, że się z nią później ożenisz. Cóż poziek, nic dodać nic ująć, chyba, że Twój urok osobisty potrafi działać cuda
Aydaho Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Fakt zalatany jestem, okien pilnuje Tak apropos senkju Łukaszku za załatwienie tarcz i klocków na przód do eSy, koledzy!! On to robi za darmo!!!! spróbujcie!!!!! Tylko jak do Ciebie zadzwoniłem to już miałem w ręku kupione tarcze i klocki na tył i pewnie przepłaciłem ze 120% a pisałem że moge taniej załatwić - wątek cały czas wisi ooooooooj Norbi
boberek Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 nie dziw mu sie zalatany chłopak jest ;P
wustyle Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 troche OT, ale popelnilismy wczoraj ze Spanky'm pierwszy spot piaseczynski zimno bylo, wialo jak nie wiem co, ale bylo fajnie
moskal Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 troche OT, ale popelnilismy wczoraj ze Spanky'm pierwszy spot piaseczynski zimno bylo, wialo jak nie wiem co, ale bylo fajnie [br]Dopisany: 21 Marzec 2008, 11:01 _________________________________________________ja bym sie chetnie podpiął bo termin w wawce mi strasznie nie pasuje
spanky Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 troche OT, ale popelnilismy wczoraj ze Spanky'm pierwszy spot piaseczynski zimno bylo, wialo jak nie wiem co, ale bylo fajnie he he he ... poznaje nowe miasto ....
wustyle Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 No wiesz, Ty poznajesz nowe miasto, ja poznaje jak sie korzysta z myjki na pieniazek
moskal Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 bedziemy informowac na PW [br]Dopisany: 21 Marzec 2008, 11:20 _________________________________________________ok , czekam z niecierpliwością na info
Flyer Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Lada moment bede mial blisko do Piaseczna
wit.s Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Wiem, wiem, że powinno być w wątku świątecznym, ale ... Ja w życzeniach jestem tradycjonalistą i muszę każdemu z osobna: smacznego jajka i ... ...mokrego dyngusa
wustyle Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Lada moment bede mial blisko do Piaseczna ekstra!
Aydaho Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Wiem, wiem, że powinno być w wątku świątecznym, ale ... Ja w życzeniach jestem tradycjonalistą i muszę każdemu z osobna: smacznego jajka i ... ...mokrego dyngusa sam już niewiem które "jajka" ładniejsze
Norbi Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Fakt zalatany jestem, okien pilnuje Tak apropos senkju Łukaszku za załatwienie tarcz i klocków na przód do eSy, koledzy!! On to robi za darmo!!!! spróbujcie!!!!! Tylko jak do Ciebie zadzwoniłem to już miałem w ręku kupione tarcze i klocki na tył i pewnie przepłaciłem ze 120% a pisałem że moge taniej załatwić - wątek cały czas wisi ooooooooj Norbi No nie czytałem w mordę, ale nowe spowalniacze już zamontowaner i jest fajosko
lukaszr Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 No nie czytałem w mordę, ale nowe spowalniacze już zamontowaner i jest fajosko Pozwolisz, że we wtorek przetestuję ???
Rekomendowane odpowiedzi