T-żółw Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 ja ma poświątecznego lenia miłego spocika
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 ja ma poświątecznego lenia miłego spocika a to nie ładnie
Norbi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Dadzą rade bez nas Żółwiku. Adaho, nastepno razo
hornet Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Wkurfffffia mnie czerwone info o wyborze kraju .... zmazać mi je bo wezmę korektor i sam sobie poradzę
Norbi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Wkurfffffia mnie czerwone info o wyborze kraju .... zmazać mi je bo wezmę korektor i sam sobie poradzę Horni!!! wszelki duch....gdzieś Ty się podziewał paździeżaku ??
hornet Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 wypoczwam sobie i wali mnie to :kox: luz bluz i dziwki i kox
Norbi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 No to na spocie mimo zapowiedzi że nie bede, byłem, dzieki chłopakom klocki dopaliłem :> i jest gitara. Adamooo sklerotyku!!! Lukasa znowu nie było ;( , rormalnie już zaczynam tęsknić za naszym wodzem. ŁukaszR sorki,że Cię wykorzystałem to naprawde przypadek z tym kolegą
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Lukasa znowu nie było ;( , rormalnie już zaczynam tęsknić za naszym wodzem. Ale jaki zaszczyt nas kopnął - Adaś był ŁukaszR sorki,że Cię wykorzystałem to naprawde przypadek z tym kolegą Nie wiem czemu, ale od współpracy i tego wykorzystywania mnie jakoś d... boli :polew: A poza tym to wszyscy mnie tak wykorzystują, a dzisiaj to już w ogóle :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Dadzą rade bez nas Żółwiku. Adaho, nastepno razo a jednak sie dało .... spać nie mogłem kaaaarwa musze mieć taki samolot :th: :th:
AndyN Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Panie i Panowie, baardzo, baardzo dziękuję za pomoc i czas poświęcony na spocie! Żarówka świeci, a ze zVAGowanym silnikiem jakoś z bardziej lekkim sercem wracałem do domu Jeszcze raz dziękuję
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Panie i Panowie, baardzo, baardzo dziękuję za pomoc i czas poświęcony na spocie! Żarówka świeci, a ze zVAGowanym silnikiem jakoś z bardziej lekkim sercem wracałem do domu Jeszcze raz dziękuję wpadaj częściej - musimy jeszcze tego Twojego RNSa ożywić :th:
lukaszr Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 wpadaj częściej - musimy jeszcze tego Twojego RNSa ożywić :th: Adaś, a u Ciebie ta płytka działa tak ??? Jeżeli tak to coś mi się wydaje, że Andrzej powinieneś kupić sobie w markecie płytkę czyszczącą laser i wyczyścić, bo raczej na 100% będzie to zabrudzenie optyki. Przeczyścisz i pewnie będzie czytać.
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 wpadaj częściej - musimy jeszcze tego Twojego RNSa ożywić :th: Adaś, a u Ciebie ta płytka działa tak ??? Jeżeli tak to coś mi się wydaje, że Andrzej powinieneś kupić sobie w markecie płytkę czyszczącą laser i wyczyścić, bo raczej na 100% będzie to zabrudzenie optyki. Przeczyścisz i pewnie będzie czytać. tak jest - u mnie działała. też tak myślę :th:
boberek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 ja chyba mam taka płytke to na nastepnego spota moge przywieśc
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 łoniak też ma taka płytkę...tez miał przywieźć na spota... :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 łoniak też ma taka płytkę...tez miał przywieźć na spota... :gwizdanie: A Ty miałaś dzwonić ...
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 łoniak też ma taka płytkę...tez miał przywieźć na spota... :gwizdanie: A Ty miałaś dzwonić ... Wiciu żebym nie wiem co robił...to naniuchałem się wczoraj wieczorem tabaki...z pół pudełka... na tyle za duzo, że do tej pory nic nie jadłem po spowiedzi... :slina:
AndyN Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 łoniak też ma taka płytkę...tez miał przywieźć na spota... :gwizdanie: ja chyba mam taka płytke to na nastepnego spota moge przywieśc Będę wdzięczny. O ile będę mógł przyjechać na spota bo do tej pory nie dostałem tych kwitów z Reichu a bez tego nie mogę zarejestrować i ubezpieczyć auta. Zaczyna mnie ta sytuacja drzaźnić i wqr***** Skończy mi się urlop i będę w wielkiej dooopie ....
Rekomendowane odpowiedzi