slaweq Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wiem Panowie że to dramat , ale nie moja wina ze ojciec chcial zebym mial drugie po nim :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Wiem Panowie że to dramat , ale nie moja wina ze ojciec chcial zebym mial drugie po nim :polew: Ojciec też Czesław ? :shocked: o ku.wa , kumulacja :polew: :polew: :polew:
slaweq Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Trzeniu no po ojcu to dostalem ale porazka :laghing2:
Oskaro Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 A ja chetnie poprawię mu to średnie spalanie na odpowiedni poziom 20L/100km Ty się nie śmiej - na razie to on Ciebie pobił w ilości błędów - to było chyba to auto - nie pamiętam, bo już się gubię. W każdym bądź razie było 15 błędów w silniku Błędy w silniku sam sobie zrobiłem bo przed wsadzeniem samochodu do kontenera w NY wyjąłem przekaźnik pompy oraz bezpiecznik pompy paliwa - potem sprawdzałem czy nie odpali (no i nie odpalił) :> A za 20 l/100 km a może i więcej to bedzie palic mój następny samochód czyli RS4
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 slaweq, wspolczucie o kyrfa co za teksyn jajhhahhaa
slaweq Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Trzeniu a co Ty spania nie masz... godz 5.01 na Forum
Flyer Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Trzeniu byl chyba wtedy w stanie niewazkosci patrzac po literowkach
lukaszr Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Poziek, jeden z userów na forum ma takiego avatara: Nie kojarzy się Tobie on z czymś ? :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Trzeniu byl chyba wtedy w stanie niewazkosci patrzac po literowkach dokładnie przepraszam za ten bełkot
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Poziek, jeden z userów na forum ma takiego avatara: Nie kojarzy się Tobie on z czymś ? :polew: ej ale to tylko wymiana poglądów widać im się klawiaturka zacięła :gwizdanie:
poziek Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Poziek, jeden z userów na forum ma takiego avatara: Nie kojarzy się Tobie on z czymś ? :polew: Myślę, że jutro z rana pewien leszcz i bydlak się do tego ustosunkuje :gwizdanie:
SebMis Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 ma ktoś dostęp do kanału, bo mi się coś obluzowało w plastikach pod silnikiem i max speed to teraz 70kmh, normalnie strach jeździć toruńską wieczorem, więcej patrzę w lusterko niż przed siebie
spanky Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Poziek, jeden z userów na forum ma takiego avatara: Nie kojarzy się Tobie on z czymś ? :polew: Myślę, że jutro z rana pewien leszcz i bydlak się do tego ustosunkuje :gwizdanie: uderz w stół a nożyce sie odezwa .... chyba bede musial podjechac na spota i pokazac Wam gdzie leszcze zimuja ....
lukaszr Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 uderz w stół a nożyce sie odezwa .... chyba bede musial podjechac na spota i pokazac Wam gdzie leszcze zimuja .... Spankuś, wiedziałem, że się odezwiesz w tym temacie :polew:
boberek Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 100 Lat Adaho :gwizdanie: :> Kiedy pijemy
lukaszr Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Adaho Ty staruchu - wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Ciebie i autka też :th:
angela Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Adaho wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...... :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi