poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 OK, moze byc FW Chociaz juz sie nastawialem na kebaby w centrm w drodze powrotnej z promki Z innej beczki... http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,37650,5094257.html Fleja jak jestes kozkak to wklej to chłopakom na krakowskich :naughty:
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja jednak dzis sie wylamuje, wiec problem z glowy.. Robta se co chceta.
lukaszr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie panikujcie, mozemy zawsze stanac nieco glebie na parkingu w Promenadzie i nie bedzie wialo... Chyba żartujesz - nie ma tam takiego miejsca - kiedyś się chowaliśmy do środka, ale to się mija z celem.
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja jednak dzis sie wylamuje, wiec problem z glowy.. Robta se co chceta. Tomek nie wymiękaj ... na FW wiatrów nie ma
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja jednak dzis sie wylamuje, wiec problem z glowy.. Robta se co chceta. Tomek nie wymiękaj ... na FW wiatrów nie ma W sumie to jeszcze nie wiem, może uda mi się dotrzeć. Ale jeśli już to jadę do FW!
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 W sumie to jeszcze nie wiem, może uda mi się dotrzeć. Sie musi sie udać Ale jeśli już to jadę do FW! :th:
Lukas Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dzieciaki robimy w FW nigdy nie zmienialem tak nagle decyzji ale to co sie dzieje z pogoda to :gwizdanie: Przepraszam wszystkich tych którzy pojadą do Promki np. Zółwia Narazie zostajemy w FW
angela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dzieciaki robimy w FW nigdy nie zmienialem tak nagle decyzji ale to co sie dzieje z pogoda to :gwizdanie: Przepraszam wszystkich tych którzy pojadą do Promki np. Zółwia Narazie zostajemy w FW Trzeba mu dac znac...bo on neta nie ma w pracy.. i biedak pojedzie do promki....
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kto ma numer do Zolwia niech dzwoni...
angela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kto ma numer do Zolwia niech dzwoni... Napisalam mu juz eska.....
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Trzeba mu dac znac...bo on neta nie ma w pracy.. i biedak pojedzie do promki.... już do niego dzwonię ----- Łukaszr - będziesz w FW mam dla Ciebie filtr paliwa od Żółwika
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie piracimy na publicznym forum Michał to pozycz oryginału
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie mam Dlatego korzystam z open office'a
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie mam Dlatego korzystam z open office'a Ja potrzebuje Excela ...jest jakiś zamiennik .. ligalny ?
Norbi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie mam Dlatego korzystam z open office'a Ja potrzebuje Excela ...jest jakiś zamiennik .. ligalny ? Chyba dopadło Cie to samo co mnie
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie mam Dlatego korzystam z open office'a Ja potrzebuje Excela ...jest jakiś zamiennik .. ligalny ? Chyba dopadło Cie to samo co mnie Nom ..ja musze cennik otworzyć a tu ni ma czym
Rekomendowane odpowiedzi