Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie :

kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Zanim oni na to wpadną, to nagroda rozpłynie się po naszym krwiobiegu :polew: :polew: :polew:

ostro chłopaki gracie :gwizdanie:

Adecneo co ten Twój paździoch sedan już nie nadaje się na avatara? :polew:

Adrian nagraj mi płytkę :naughty: <prosi>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie :

kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Buhahahhahaha zlikwidują piłkę we wrześniu , bo wszystkie mecze poustawiane :polew:

Opublikowano

uuh ale wypucowałem szajsenWagena ... normalnie aż mi się podoba :decayed:

Opublikowano

Jak moze nie podobac sie B6 :naughty::kox:

Opublikowano

Jak moze nie podobac sie B6 :naughty::kox:

..się może... szczegolnie srebrny kolor :tongue4::D

Ktoś był na moto giełdzie na Służewcu ? :) :th:

adaho

Co ty masz za offroadowe pędzidło ? :przebiegly:

Opublikowano

raggaman, rozumiem, ze pijesz do mnie... ale pomyliles kolory niestety :P

Opublikowano

raggaman[/b], rozumiem, ze pijesz do mnie..

Nie :tongue4: Ja tak ogólnie :decayed:

... ale pomyliles kolory niestety :P

Michał Twojej B6 to ja ani razu nie widziałem czystego wiec nie potrafie tak do końca określić koloru :D:decayed:

Opublikowano

Gadasz... ostatnio bywa czysty :naughty:

Opublikowano

Adecneo co ten Twój paździoch sedan już nie nadaje się na avatara? :polew:

Adrian nagraj mi płytkę :naughty: <prosi>

Nad avatarkiem straciłem godzinę pracy żeby go przerobić...

A jeżeli mówisz ze V6 2.6 to pażdzioch to ciekawe jak byś określił jakiś ciemno-grafitowy klekotowaty AJM wożący trumny z niemiec?

Płytkę właśnie nagrywam z najnowszymi aktualizacjami. :tongue4:

Opublikowano

raggaman[/b], rozumiem, ze pijesz do mnie... ale pomyliles kolory niestety

mój też nie jest srebrny :decayed:

adaho

Co ty masz za offroadowe pędzidło ? :przebiegly:

przecież nie musi być OOOO :decayed: ..... moje marzenie czyli WR 250F ... niestety 30 kpln trzeba na nowy wyłożyć ;(

Opublikowano

przecież nie musi być OOOO :decayed: ..... moje marzenie czyli WR 250F ... niestety 30 kpln trzeba na nowy wyłożyć ;(

Co ile robisz servis silnika ? Słyszałem ze przy takich motocyklach jest to co 6 h ..

Posmigał bym troszkę po górkach , ale najpierw musze od czegoś mniejszego zacząć 80/125 :naughty:

No i od zrobienia lejców na kat. A :embarrassed:

Opublikowano

Co ile robisz servis silnika ? Słyszałem ze przy takich motocyklach jest to co 6 h ..

Posmigał bym troszkę po górkach , ale najpierw musze od czegoś mniejszego zacząć 80/125 :naughty:

No i od zrobienia lejców na kat. A :embarrassed:

obecnie mam 2T - remont silnika był koonieczny bo rozsypał się tłok. Od tamtej pory praktycznie cały sezon tylko smar na łańcuch i ogień.

Na początek polecam 2T - nic nie trzeba przy nich robić. Nie kupuj jednak YZ-ki 250 ccm bo to straszne diabły. Moc 41 KM - jeżeli nie jeździłeś crossem to będziesz się męczył - trochę się zapoomnisz z gazem i staje dęba :decayed:

kolejna wada to mały bak mają ( chyba 6 L ) - kolega ma YZ i musimy jeździć z baniakiem paliwa bo już kilka razy stanął

Prawka A też nie mam - ale ja jeżdze tylko w terenie. Na kostce i tak nie da rady po asfalcie.

jak chcesz coś więcej wiedzieć pisz na priv'a

Opublikowano

Prawda jest taka , że jeździłem kiedyś "odkurzaczami" na aftomacie ...troszkę Yamaha Virago 125 no i ala crossowymi 50 - Aprilia Rx 50 ...no i pojemność 250 mnie troszkę przeraża :decayed:

Aktualnie w rodzinnej miejscowości stoi Honda Cr50 (rozdłubana na 80) i mam dylemat czy tego nie wziąć na pierwszy ogień do nauki ...(?)

Poźniej jakąś 250 .. :kox:

Za pare tygoni przybędzie Yamaha Supertenere 750 ale to za ciężkie i za mocne na moją jazde :no4:

Opublikowano

Prawda jest taka , że jeździłem kiedyś "odkurzaczami" na aftomacie ...troszkę Yamaha Virago 125 no i ala crossowymi 50 - Aprilia Rx 50 ...no i pojemność 250 mnie troszkę przeraża :decayed:

Aktualnie w rodzinnej miejscowości stoi Honda Cr50 (rozdłubana na 80) i mam dylemat czy tego nie wziąć na pierwszy ogień do nauki ...(?)

Poźniej jakąś 250 .. :kox:

Za pare tygoni przybędzie Yamaha Supertenere 750 ale to za ciężkie i za mocne na moją jazde :no4:

to weź 200ccm - np.moja WR'ka ... moc 22 KM idealny do nauki i nie do zajeżdzenia :th:

może ją będę sprzedawał bo mam na oku WR 450 :naughty: :naughty: z pięknym wydechem Yoshimury

Opublikowano

Koledzy, bedziem VAGować jutro mojego woza, a konkretnie klimatronik. Wali mi tylko ciepłe powietrze... :wallbash:

Liczę na Waszą pomoc.

Opublikowano

Koledzy, bedziem VAGować jutro mojego woza, a konkretnie klimatronik. Wali mi tylko ciepłe powietrze... :wallbash:

Liczę na Waszą pomoc.

to uchyl szybki będzie chłodniej :tongue4: :gwizdanie:

a poważnie (strzelam) to pewnie klapa się zacięła :wink4:

Opublikowano

alebo ciegno gedzies spadło :P miałem tak w Golfie MK 4 :)

silniczek chodził :) ale nie przełączal na zimne :)

Opublikowano

Liczę na Waszą pomoc.

VAGowanie może nie pomóc, a powód może być jeden - mam Ciebie zmartwić z samego rana w poniedziałek ?

Opublikowano

to weź 200ccm - np.moja WR'ka ... moc 22 KM idealny do nauki i nie do zajeżdzenia :th:

może ją będę sprzedawał bo mam na oku WR 450 :naughty: :naughty: z pięknym wydechem Yoshimury

No własnie tak myśle nad tym wszystkim i trzeba sobie jakiś kosztorys zrobić na samą odzież i ochraniacze troszke kaski pójdzie ... :D

Co do motocykli to nie planuje zakupu w PL .. :wink4: jaka pojenmość to juz musze przetestować 2 warianty :przebiegly:

WR 450 ..i jak Yoshimura to tylko Tri-oval :kox: Jaka kaska ? :przebiegly: Jaki rocznik ?

to uchyl szybki będzie chłodniej :tongue4: :gwizdanie

:polew: