malik Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ... spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;( Do takich sytuacji się nie dopuszcza!
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ... spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;( Do takich sytuacji się nie dopuszcza!
AndyN Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ... spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;( Do takich sytuacji się nie dopuszcza! He he Muszę ja jakoś udobruchać, bo ciągle zła, że tyle pieniędzy na samochód poszło. Jak sobie pojeździ to może jej przejdzie ....
Flyer Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wylec na katowicka, zaslon twarz oslonka, pyknij pare fotek, a na komende zaprowadz zone... problem z glowy
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wylec na katowicka, zaslon twarz oslonka, pyknij pare fotek, a na komende zaprowadz zone... problem z glowy Ty to masz pomysły :polew:
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wylec na katowicka, zaslon twarz oslonka, pyknij pare fotek, a na komende zaprowadz zone... problem z glowy Ty to masz pomysły :polew: normalna praktyka
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Moja nawet nie chce wsiadać za stery
lukaszr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Moja nawet nie chce wsiadać za stery Bardzo dobry odruch
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Moja nawet nie chce wsiadać za stery Bardzo dobry odruch Czy ja wiem ... zmiennika nie mam wrazie
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Moja nawet nie chce wsiadać za stery Bardzo dobry odruch Czy ja wiem ... zmiennika nie mam wrazie dokładnie - to jest minus
Aydaho Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Muszę ja jakoś udobruchać, bo ciągle zła, że tyle pieniędzy na samochód poszło. Jak sobie pojeździ to może jej przejdzie .... chyba, że fele przeprofiluje
lukaszr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie, ale tu trzeba płakac a nie się śmiać. Weźcie zmobilizujcie te Wasze Panie, pomóżcie im trochę i przede wszystkim zachęćcie, bo to straszne co piszecie. Jak teraz można funkcjonowac bez samochodu Ależ Aneczko, przecież z tego co wiem to swojego nie dajesz nikomu P.S. Ciekawą pozycję znalazłem dla Was, Kobiet, będąc dzisiaj w Empiku (to nie dla Ciebie Skarbie, bo to jest dla początkujących :polew: ):
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie, ale tu trzeba płakac a nie się śmiać. Weźcie zmobilizujcie te Wasze Panie, pomóżcie im trochę i przede wszystkim zachęćcie, bo to straszne co piszecie. Jak teraz można funkcjonowac bez samochodu Ależ Aneczko, przecież z tego co wiem to swojego nie dajesz nikomu P.S. Ciekawą pozycję znalazłem dla Was, Kobiet, będąc dzisiaj w Empiku (to nie dla Ciebie Skarbie, bo to jest dla początkujących :polew: ):
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Weźcie zmobilizujcie te Wasze Panie, pomóżcie im trochę i przede wszystkim zachęćcie, bo to straszne co piszecie. Przyjdzie taki czas ..narazie to słysze " innym razem " Zaraziła sie Hondą Shadow ' 50 Jak teraz można funkcjonowac bez samochodu :mysli Można
lukaszr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Oj Łukaszku, ja wolę inną literaturę :polew: Niegrzeczna dziewczynka Oj Aneczko, to, że jesteś niegrzeczną dziewczynką wiem od dawna - zgoda, ale nie wiedziałem, że czytasz takie lektury. Ja to się zgadzam z tym tytułem : I polecam, specjalnie dla Ciebie Kotku, taką lekturę:
lukaszr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 LukaszkuR REWELACJA , dawaj namiary na księgarnię, zwłaszcza pozycja nr 2 mnie interesuje Spoko, mogę kupić Tobie w prezencie Dodatkowo polecam książkę raczej z kategorii Science Fiction (bo to książka z kosmosu): bo przecież są: i najlepiej więc:
boberek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 cos na temat tych ksiązek ;P Kiedy facet jest wart 5 zł Gdy w Makro pcha wózek na zakupy. Czemu nie ma kawałów o facetach Bo to nie ładnie jest śmiać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej". Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a E.T. E.T. dzwonił do domu... Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny,który każe ci przestać odkurzać i trochę odpocząć Prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora. Dlaczego faceci tak lubią kawały o blondynkach Bo mogą je zrozumieć... Jak sprawić,żeby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni Przenieść tam telewizor. Po czym poznać,że facet ma orgazm Przewraca się i zaczyna chrapać. Jaka jest różnica między mężczyzną a lekarzem -Lekarz jest uprzejmy,gdy prosi,żebyś się rozebrała, -Lekarz słucha,gdy narzekasz, -Lekarz myje ręce zanim cię dotknie. Co to oznacza,gdy jesteś w domu,a facet okazuje ci nagle zainteresowanie i sympatię Pomyliłaś domy... Co ma wspólnego mężczyzna w łóżku i jedzenie z mikrofalówki 30 sekund i gotowe...
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=am1uJPM5f5g
Oskaro Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Hey W którym miejscu w Promenadzie bedzie dzis Spocik ? W którym miejscu mam szukać ?
Rekomendowane odpowiedzi