krzyniek Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Nie piję więcej wódki... każdy tak mówi.... ale to do następnego razu
wit.s Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Nie piję więcej wódki... Nie wiercę więcej w betonie - wolałbym na siłownie.
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 No i byłem się napić... Byłem nad Wisłą, łapałem ryby, robiłem zdjęcia Canonem EOS 400D , jadłem kiełbase z musztardą, piłem piwo i spałem na pace w Transicie. Sezon plenerowo namiotowy mam już otwarty. ...A tak się na radiu chciałem pochwalić. No to ide... Pozazdrościł :th: Ja to mam nieodpartą ochotę..żeby sie nastukać ..
krzyniek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 No i byłem się napić... Byłem nad Wisłą, łapałem ryby, robiłem zdjęcia Canonem EOS 400D , jadłem kiełbase z musztardą, piłem piwo i spałem na pace w Transicie. Sezon plenerowo namiotowy mam już otwarty. ...A tak się na radiu chciałem pochwalić. No to ide... Pozazdrościł :th: Ja to mam nieodpartą ochotę..żeby sie nastukać .. ale czym
Reggi Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 ale czym :mysli Mój organizm przyjmuje tylko piwko pejczem ? Hmm...apropo
krzyniek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 chyba jego .... czy tak go sponiewierali że zapomniał :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 (...) A czasem ten w masce nie idzie w Poźkowych bokserkach? Tylko jakoś od czasów Wisły trochę schudł... :polew:
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Wiciu z ty skąd wiesz jak ciebie nie było przy tańscach w Wiśle :gwizdanie: Jakbys był to obok mnie tańczyłaby J.
krzyniek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 ragga ładnie żeś Pozia wsypał no ale wszystko wcześniej czy później się wyda
wit.s Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Wiciu z ty skąd wiesz jak ciebie nie było przy tańscach w Wiśle :gwizdanie: 1) Była dokumentacja foto 2) Złożyłem do kupy Twoją wypowiedź Nie piję więcej wódki... i fotę wklejoną przez Ragga (...) Jakbys był to obok mnie tańczyłaby J. Oczywiście - ze mną by tańczyła Tobie pozostałoyby (jak zwykle) jedynie bezskuteczne spojrzenia smutnego spaniela, no, ewentualnie znaczące uśmiechy i ruszanie brwiami
Reggi Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 ragga ładnie żeś Pozia wsypał no ale wszystko wcześniej czy później się wyda odrazu wsypał samo jakoś tak wyszło Tobie pozostałoyby (jak zwykle) jedynie bezskuteczne spojrzenia smutnego spaniela
lukaszr Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Oczywiście - ze mną by tańczyła Tobie pozostałoyby (jak zwykle) jedynie bezskuteczne spojrzenia smutnego spaniela, no, ewentualnie znaczące uśmiechy i ruszanie brwiami Ty się Wiciu tak nie nabijaj, bo chyba nie będę niedyskretny jak powiem, że widziałem ostatnio poźka w Galerii Mokotów ... wychodził cały rozpalony i uradowany ...
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Oczywiście - ze mną by tańczyła Pewnośc siebie bywa czasami zgubna
wit.s Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Oczywiście - ze mną by tańczyła Tobie pozostałoyby (jak zwykle) jedynie bezskuteczne spojrzenia smutnego spaniela, no, ewentualnie znaczące uśmiechy i ruszanie brwiami Ty się Wiciu tak nie nabijaj, bo chyba nie będę niedyskretny jak powiem, że widziałem ostatnio poźka w Galerii Mokotów ... wychodził cały rozpalony i uradowany ... No, nic dziwnego - ulga w zaparciu, to poważna sprawa A dodatkowo podobnoż w Galeryjnych, publicznych sławojkach papier toaletowy jest niezwykłej miękkości. [br]Dopisany: 12 Maj 2008, 10:35:57_________________________________________________ Jakbys był to obok mnie tańczyłaby J. (...) Pewnośc siebie bywa czasami zgubna
lukaszr Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 No, nic dziwnego - ulga w zaparciu, to poważna sprawa A dodatkowo podobnoż w Galeryjnych, publicznych sławojkach papier toaletowy jest niezwykłej miękkości. Ale on wychodził z jednego z banków i zastanawia mnie po co tam poszedł ...
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 [br]Dopisany: 12 Maj 2008, 10:35:57_________________________________________________ Jakbys był to obok mnie tańczyłaby J. (...) Pewnośc siebie bywa czasami zgubna Już nie łap mnie za słówka [br]Dopisany: 12 Maj 2008, 10:45 _________________________________________________ No, nic dziwnego - ulga w zaparciu, to poważna sprawa A dodatkowo podobnoż w Galeryjnych, publicznych sławojkach papier toaletowy jest niezwykłej miękkości. Ale on wychodził z jednego z banków i zastanawia mnie po co tam poszedł ... Jak to po co
moskal Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Sory , czy na nowe logo mają wpływ tylko klubowicze ????
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Sory , czy na nowe logo mają wpływ tylko klubowicze ???? tak
Aydaho Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 do czegoś wkońcu to "klubowanie" na różowo zobowiązuje i daje jakieś prawa
Rekomendowane odpowiedzi